У центрі Ковеля проведуть осінній ярмарок

05 Жовтня 2017, 09:41
6680

14 жовтня з 9 години на центральній площі Ковеля відбудеться ярмарок сільськогосподарської продукції, виробленої в особистих селянських та фермерських господарствах, з залученням виробників продовольчих товарів міста і області, оптово-роздрібних торгових закладів.

Про це повідомляєтья на сайті Ковельської міської ради.

Усі, хто завітає на ярмарок, зможуть зробити необхідні покупки до свята за вигідними цінами.

Бажаючих взяти участь у ярмарку можуть звертатися за номером телефону 61705 – відділ економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради (для попередньої реєстрації).

Примітка: на час проведення ярмарку буде обмежений рух транспорту на вул. Незалежності (від вул. Міцкевича до вул. Олени Пчілки).

Коментарі
05 Жовтня 2017, 17:39
А слабо провести ЯРМАРОК на ярмарку ( яких в Ковелі більш ніж достатньо ). Можливо хватить місто перетворювати на суцільний - БАЗАР !!! Опублікуйте будь ласка , в яких містах України ще таким чином святкують День ЗАХИСТНИКА УКРАЇНИ і День Українського КОЗАЦТВА і Покрову Пресвятої Богородиці ... ??? ГАНЬБА ...!!!!!!!!!!!
05 Жовтня 2017, 22:19
невже не можна провести ярмарку 13 в суботу.ПОКРОВА-таке велике свято,треба в церк ву йти,а не на базар.Дійсно-ГАНЬБА
05 Жовтня 2017, 23:59
Что нельзя делать в праздник Покров Пресвятой Богородицы 14 октября<br/>Этот праздник, один из самых важных после Пасхи считается выходным. Но это только для того, чтобы в этот день человек больше времени провел во внимании к Господу, празднику и своим ближним.<br/>Также в этот день запрещено заниматься домашними делами: стирать, гладить, убирать, шить, вязать.<br/>Если же все-таки появляются неоткладные дела, их нужно выполнять добросовестно, «в правде и простоте».<br/>В праздник Покрова нельзя ругаться с людьми, употреблять алкогольные напитки, желательно даже не готовить что-то серьезное до позднего вечера.<br/>Также в Покров нельзя одалживать или отдавать деньги, а еще нельзя отказывать сватам – по примете, та девушка, которая отказала сватам на Покров, еще года три не будет никем просватана.
11 Жовтня 2017, 22:53
Так ідіть в церкву, хто Вам заважає. Дайте можливість людям заробити і купити що їм порібно.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром