35 учнів Ковеля отримають стипендії міського голови

07 Жовтня 2017, 11:00
1921

Тридцять п’ять учнів загальноосвітніх навчальних закладів Ковеля отримають іменні премії від міського голови Олега Кіндера за вагомі здобутки в навчанні, перемоги в обласних предметних олімпіадах, конкурсах-захистах наукових робіт, творчих змаганнях за підсумками 2016/2017 навчального року.

Винагород удостоєні учні 6-11 класів з 11 навчальних закладів, – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Найвищий рейтинг здобув вихованець ЗОШ І-ІІІ ст. № 12 Коцюбчик Роман (І місце на обласній олімпіаді з хімії, ІІІ - на обласній олімпіаді з біології ). Серед ЗНЗ найбільше стипендіатів традиційно мають спеціалізована школа № 3 ім. Лесі Українки (7 ) та Ковельська міська гімназія (6 ) . 

В жодній навчальній дисципліні ковельські школярі не залишилися без нагород. Четверо з них стали учасниками ІV етапу Всеукраїнських олімпіад та змагань, де виступили успішно і посіли високі місця. Більше 40 вчителів готували і допомагали переможцям.

Коментарі
07 Жовтня 2017, 16:27
Поясніть чому премія міського голови Олега Кіндера??? Це він зі своєї кишені видав? Чим він заслужив таку честь що аж премію його ім'ям називають. За великі внески по дерибану землі? Чи за вагомі внески по відкатах? Чи за вагомі внескі в недолугих висловах? Чи за рекордну кількість притягнення до суду і вмілій відмазці від покарань??? Ці премії дають з грошей міста а семе з наших податків.
08 Жовтня 2017, 02:16
Якого Кіндера???Премія Кіндера це коли б він з своєї кишені заплатив.З відкатів від Чорнухи і подачок Івахіва(який вдову Єремеєва ограбив).З земельки яку роздерибанили з братиком за яку мерседеси в салонах покупляли.З укладених сервітутів і хабарів від підприємців.З маніпуляцій з бюджетними коштами(відкати через зама Товстигу в тому числі будівництво обєктів,пісок який возять зіли з камазами по всьому місту,бруківка яку за відкат ложать Луцкі фірми,рішення по ПДП,дерибан в садівничих коперативах,ремонти комунальних обєктів(особливо мед закладів),літня естрада в парку(близько 5000000грн) і тд...Тоді це премія від Кіндера.А так це кошти з міського бюджету для підтримки обдарованих учнів!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024