У Ковелі атовцю погрожують виселенням через псевдокредит

07 Жовтня 2017, 10:12
2233

Ковельчанину, десантнику 81-ї десантно-штурмової бригади Віталію Пясецькому погрожують виселенням. Невідомі аферисти телефонують йому та заявляють ніби атовець поручився за отримувача кредиту в «Дельтабанку».

Про це він пише на своїй сторінці у Фейсбук:  

«Неприємна ситуація. Вже більш як рік, з періодичністю раз в місяць, телефонують представляючись працівником «Дельтабанку» і звинувачують, що ми та наша сім'я виступали поручителями в оформленні кредиту на якусь Шевчик Олену

Звісно ніхто її не знає, та про таку справу не в курсі. А сьогодні взагалі запевнили, що за рішенням Печерського суду завтра нас виселять. При цьому не можуть назвати навіть прізвище поручителя,чи того хто проживає на цій жилій площі. 

Так я розумію, що ніхто і нікого не виселить. Двоє малолітніх дітей прописано і навіть якби хтось прийшов, то назад його повезли. Але я не розумію. В чому прикол наярювати? Якщо вихлопа з цієї справи буде нуль. Є в когось думки з цього приводу», – йдеться у дописі.

 

Коментарі
07 Жовтня 2017, 13:45
Дешевий трюк спецслужб Кремля, щоб помститися українському Герою-"кіборгу", який боронив донецький аеропорт. Добре, хоч посилається на суд у Києві, а не в Ростові. Таких як Віталій Пясецький не залякати!
07 Жовтня 2017, 14:48
Який там Кремль? То доморощені українські колектори на психіку давлять. Треба подати заяву в поліцію про вчинення кримінального правопорушення вимагання з погрозами. Такими штуками бувші менти граються.
07 Жовтня 2017, 14:48
це тільки козломорді рашисти Путлера могли таке придумати, створити постійно напругу, стресовий стан для сімї учасника АТО, нехай пише заяву в СБУ
07 Жовтня 2017, 17:40
Віталій, просто не реагуй на ці дзвінки. Зараз в Україні розвелося цього бидла достатньо - телефонують, тиснуть на психіку, беруть на "авось розколеться і відстібне, щоб відчепилися". Таких випадків дуже багато. До поліції звертатися, думаю, без толку, але, зареєструвати заяву потрібно, щоб усе було законно. Ну, а якщо приїдуть "виселяти", кинь клич для наших хлопців. Думаю, дорогу вони сюди надовго забудуть.
07 Жовтня 2017, 19:29
Якщо в тебе смартфон , то скачай з плеймаркету програму, Чорний список, і планомірно внось туди номери ,з яких будуть звонити з погрозами.Дуже скоро їхні номери закінчатьсяі вони до тебе в рельсу позвонять.Це раз<br/>2. Всі розмови непогано було б писати на диктофон, і всетаки написати заяву в поліцію.<br/>3 Поміняй сим карту.<br/>Знай ніхто нікого не звідки не виселить, бо для того щоб можна було б виселити, то хоча б треба написати позовну заяву в суд і там в суді довести. що ви є поручителем. Продемонструвати Ваш підпис під документом поручительства. Я думаю до цього не дійде, а всі оті дзвінки з погрозами просто дешеві понти ,і не більше того. Колекторські контори в Україні поза законом А від так, або Чорний список, або поміняй сім і не парся.
07 Жовтня 2017, 19:42
О забув Про печерський суд.Це дешеві понти,бо в Україні можна подавати в суд тільки за місцем проживання відповідача у справі.Тобто , якщо ви проживаєте і місті Ковель,, то позовну заяву на вас можуть подати за Вашим місцем проживання, тобто в Ковельський міськрайонний суд. Ви як відповідач не зобовязані їзддити на суд до якогось там печерського суду в Києві. Але і це є просто дешевим розводом, і щоб в цьому реревпевнитисьрекомендую вам на ютубі подивитись відеоролики адвокатської контори Головко и Партньоры. Там оцей Дмитро Головко все розложить для вас по полицям<br/>Маю надію допоміг Вам
07 Жовтня 2017, 21:44
Так дельта банку нема вже давно
07 Жовтня 2017, 21:57
Дельта банк давно на ліквідації, відступати право вимоги (якщо по закону) банк в особі ліквідатора (Уповноваженої особи ФГВФО) не має права. Але ця бандитська структура кацапа Миколи Лагуна бикує по-чорному, ігноруючи всі закони.<br/>В даному випадку необхідно:<br/>1. Вести лог телефонних дзвінків зловмисників, записувати розмови.<br/>2. Подати в поліцію, а краще в прокуратуру заяву про кримінальне правопорушення за ознаками статей 182, 189, 190 Кримінального кодексу.<br/>Варто знати, що в суд на &quot;боржника&quot;ліквідатор банку може подати лише по місцю проживання відповідача. Але київські суди іноді творять чудеса, так що раджу відслідковувати можливі позови на сторінці http://court.gov.ua/fair/.
08 Жовтня 2017, 14:00
Причому тут банк і судова практика по банківських кредитах?! Чоловік взагалі НЕ БРАВ ніякого кредиту! Як можна шукати судове рішення, якого не існує?! І чому невідомі тероризують сім'ю саме учасника АТО, відомого у Ковелі &quot;кіборга&quot;?
08 Жовтня 2017, 14:18
Ти не правий. Судових рішень за позовами за фальшивими кредитами вистачає, особливо часто їх штампують київські та дніпровські суди. Так що потрібно бути насторожі...
09 Жовтня 2017, 00:12
Віталік, та напиши ти розумникам, що насправді було. Особливо нацикам, які х...ню всяку пишуть, бо люди дійсно подумають, що за тобою спецгрупу ФСБ послали.
09 Жовтня 2017, 02:59
Ти не псих, ти просто дурак!
09 Жовтня 2017, 16:09
Дуже аргументований комент, який вирізняється глибиною думки і довершеністю логіки. Ідіоте нацистський, я Пясецького особисто знаю і знаю все про цю історію, яку позичили з його Фейсбука і роздули до небес. Коли Віталік воював, ти заряжався черговою порцією отрути, відсмоктуючи у філонів та харьковських.
09 Жовтня 2017, 19:39
Олух ти Царя Небесного! Банки дурять всіх без розбору, а судді - їхні вассали.
10 Жовтня 2017, 00:15
То точно. Поки народ між собою товчеться, олігархи та їх жополизи і землю, і ліси, і просто що погано лежить до рук прибирають. Яник фраєр порівняно з ними.
10 Жовтня 2017, 02:17
Так та не так... ПРавильні довоєнні судді на місцях всі залишились. Ні одного не вигнали.
11 Січня 2018, 21:59
Поміняй оператора звязку.ЦЕ ОДНА І ФОРМ -ДЛЯ ПОЧАТКУ ПРОСТО ПОЧАТИ РОЗМОВУ.
11 Січня 2018, 22:13
Такими речами і діючі мусора бавяться
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024