Нотаріуса ковельського нардепа Степана Івахіва можуть позбавити ліцензії, – ЗМІ

07 Жовтня 2017, 14:00
4951

Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Олену Поручник просять притягнути до відповідальності і анулювати їй свідоцтво про право заняття нотаріальною діяльністю.

З такою скаргою звернулися до Міністерства юстиції України від імені вдови народного депутата Ігоря Єремєєва, – інформує агенство «Волинські Новини» з посиланням на «UBR».

Таким чином, Мін'юст може ініціювати перевірку діяльності нотаріуса, результатом якої цілком можливо стане анулювання її ліцензії.

Справа в тому, що 25 серпня 2015 року Олена Поручник відкрила справу щодо спадкового майна померлого народного депутата України Ігоря Єремеєва. У зазначеній справі, спадкоємцями першої черги є його дружина – Тетяна, син – Роман, дочка – Софія і мати – Анна.

Згодом стало відомо, що колишні бізнес-партнери померлого Єремєєва, а саме – Степан Івахів та Сергій Лагур, шляхом введення в оману, з метою отримання повного контролю над усім майном померлого, заволоділи свідоцтвом про його смерть.

Скориставшись розпачем і шоковим станом рідних і близьких, в останні дні, шляхом введення в оману матері померлого – було запропоновано відкрити спадкову справу саме у нотаріуса Олени Поручник.

Відомо, що Поручник була і є довіреною особою і обслуговувала інтереси групи компаній «Континіум» і WOG (співвласником яких і був померлий Єремєєв).

Таким чином, колишнім бізнес-партнерам Єремєєва вдалося, за допомогою приватного нотаріуса Поручник, отримати повний контроль за діями спадкоємців.

Факт очевидної упередженості і зацікавленості нотаріуса Поручник в перешкоджанні спадкоємцям вреалізації їх законних прав простежується і в інших її діях, пов'язаних з веденням зазначеної спадкової справи.

Зокрема, дружина померлого – Тетяна Ереемеева звернулася до Поручник із заявою про внесення виправлень у спадкових документах, посилаючись на допущені нотаріусом під часі їх оформлення неточності.

Але нотаріус тільки через 5 місяців внесла зміни в спадкові документи.

Також Поручник перешкоджала дружині Єремєєва оформити спадщину від свого чоловіка за кордоном.

Внаслідок низки неправомірних дій, спрямованих на перешкоджання в отриманні спадщини, затягування термінів видачі спадкових документів та наявного конфлікту інтересів приватного нотаріуса Поручник та низки осіб з колишнього бізнес-оточення Єремєєва, його дружина Тетяна вказує на недобросовісні дії нотаріуса у веденні цієї спадкової справи.

Як раніше повідомляла сама Тетяна Єремєєва, міністр юстиції Павло Петренко в ефірі телеканалу «ZIK» заявив, що за всіма фактами порушень в спадковій справі її покійного човіловіка будуть розглянуті скарги і прийняті відповідні рішення.

 

 

Коментарі
07 Жовтня 2017, 17:41
Як сказав один розумний нотаріус-" Якщо на приватизованій вами ділянці землі знайдуть нафту, чи інша корисні копалини, то й знайдеться свідотство на право власності, яке виписане одним днем раніше вашого і на ім"я іншого власника.
07 Жовтня 2017, 18:43
пропоную всім покататись на конику
07 Жовтня 2017, 22:27
Якби замість Олени Поручник за діло взявся Головний чорний нотар України Суперфін Борис Михайлович, давно б уся спадкова маса було тричі перепродана-перереєстрована...
07 Жовтня 2017, 23:18
Скільки треба вже Івахову тих грошей! ?
08 Жовтня 2017, 00:27
не в грошах діло. Є ще принцип.
08 Жовтня 2017, 01:51
Івахів злодий. Аферист
08 Жовтня 2017, 01:54
Через таких сук ми так живемо-всеодно все вкрадено у народу
08 Жовтня 2017, 14:13
А хто голосував за нього - круглий ідіот!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром