ФЦ «Ковель-Волинь» переміг у 7-му турі ДЮФЛ України

10 Жовтня 2017, 15:22
2806

Юні команди Футбольного Центру «Ковель-Волинь» 8 жовтня зустріли ровесників з Тернопільської області – ФК «Надія» (с. Копиченці).

Про це повідомляється на сайті ФЦ «Ковель-Волинь».

Першими на поле вийшли футболісти команд U-17. Гра розпочинається напружено. На перших хвилинах матчу відбувається драматичний та неприємний для ковельчан момент – капітан команди наших юнаків Олексій Федчук, відбираючи м᾿яч у суперника, отримує серйозну травму та покидає поле.

Однак, це лише змушує команду зібрати власні сили. І ось перший результат! На 29 хвилині отримавши розрізну передачу  відзначився Микола Старушик, який змінює рахунок – 1:0.  Перший гол надихає хлопців на перемогу, тому й не забарився другий влучний постріл пройшло близько 5 хвилин і до воріт гостей залітає другий м’яч після хорошої передачі зліва (Приходько Назар) відзначився Шулипа Владислав. Закінчилася перша половина гри, а на табло 2:0 на нашу користь.

Другий тайм розпочинається небезпекою від гостей. Не дивлячись на те, що в суперників відкрилося «нове дихання» ковельські футболісти «штурмують» ворота «Надії». Так на 51 хвилині третій гол проводить Приходько йому асистує Микола Старушик. На 59 хвилині, проявивши індивідуальну майстерність, Шулипа Владислав забиває четвертий гол. На 67 хвилині Владислав оформлює хет-трик рахунок матчу 5:0 на користь господарів. Наприкінці зустрічі Миткалик Микола забиває ще один гол.

Оце так гра! 6:0 на користь юнаків ФЦ «Ковель-Волинь».

 


 

Після невеликої перерви стартував двобій між молодшими командами U-15.

Вже на початку, а саме на 7 хвилині, Кіріл Круцкевич змушує гостей понервувати, адже першим забиває гол. Скориставшись чудовим моментом, на 14 хвилині Назар Ільюх влучає до воріт «Надії». Третім голом відзначився Данило Янюк.

Більш жорсткою грою запам᾿яталася друга половина матчу. Впродовж 45 хвилин обидві команди створюють багато небезпечних моментів. Декілька атак біля воріт гостей, і ось, черговий гол та перемога для господарів поля, яку приносить влучний удар Данила Янюка. Кінцевий рахунок 4:0.

Зазнавши поразку в 6 турі ДЮФЛ України, наші гравці зуміли реабілітуватись та впевнено обіграти нових суперників ФК «Надія» з рахунками 6:0 (U-17) та 4:0 (U-15) під час 7 туру.

Нагадаємо, 8 тур Дитячо-юнацької футбольної ліги України відбудеться 15 жовтня. Команди ФЦ «Ковель-Волинь» зустрічатимуть Івано-Франківський Футбольний клуб «Ніка».

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром