Питання про діяльність прокуратури «розігріло» депутатів Ковельської райради

11 Жовтня 2017, 09:17
2003

У вівторок, 10 жовтня, в рамках підготовки до сімнадцятої сесії районної ради  розпочали свою роботу постійні комісії ради.

Відповідно до графіку відбулось засідання комісії з питань  регламенту, депутатської діяльності та етики, забезпечення законності і правопорядку, захисту прав людини, адміністративно-територіальної реформи.  З числа запрошених в роботі цього дорадчого органу ради участь взяли голова райдержадміністрації Віктор Козак, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, голова районної ради Андрій Броїло, його заступник Олександр Пасенковський, керівник Ковельської місцевої прокуратури Олександр Бабенков, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, розробники проектів рішень.  Депутатський корпус був представлений чотирма депутатами – членами цієї постійної комісії та  депутати районної ради, що є представниками інших постійних комісій, – повідомляють у прес-службі РДА.

Порядок денний засідання  включав ряд питань, що належать до  компетенції та відання комісії. Найбільш дискусійним та тривалим у часі було обговорення  інформації  про результати діяльності Ковельської місцевої прокуратури на території Ковельського району у I півріччі 2017 року. Відтак, свої думки щодо діяльності правоохоронних органів на території району в питаннях профілактики правопорушень і злочинів, протидії незаконній торгівлі спиртогорілчаними виробами висловлювали і представники влади, і депутатського корпусу райради.

Традиційно в ході роботи депутати заслухали інформацію начальника управління фінансів райдержадміністрації Світлани Карпюк щодо внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2016 року №10/10 «Про районний бюджет на 2017 рік». Загалом, внесення змін і доповнень до головного фінансового документу району обумовлене зміною показників міжбюджетних трансфертів та перерозподілом коштів по головних розпорядниках. Детальну інформацію в питанні перерозподілу коштів по відділу освіти райдержадміністрації озвучив перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман.

Потому депутати оперативно розглянули проекти рішень з таких питань: Про внесення змін до рішення районної ради від 19.11.2015 року №1/8 (із змінами) «Про утворення постійних комісій Ковельської районної ради сьомого скликання»; Про реорганізацію комунального підприємства «Архітектурне бюро Ковельського району» шляхом приєднання до комунального підприємства «Ковельрайкомунсервіс»; Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Ковельського району»; Про підтримку Звернення депутатів Рівненської районної ради до Верховної Ради України щодо скасування депутатської недоторканності народних депутатів України.

За результатами розгляду усіх  питань  порядку денного комісії, депутати ухвалили відповідні рішення.

Коментарі
11 Жовтня 2017, 13:19
що за брєд
11 Жовтня 2017, 13:31
Хай би ще прокуратура їх діями зайнялась!
13 Жовтня 2017, 11:21
Кругом одні жиди
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром