Настя Абрамчук продовжить лікування у Ковелі

12 Жовтня 2017, 14:12
4734

Онкохвора Настя Абрамчук продовжить лікування у рідному Ковелі, однак – під наглядом турецьких медиків.

Таке рішення прийняли турецькі онкологи, – повідомляється на сторінці «Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ» у Фейсбук.

«Турецькі лікарі-онкологи консиліумно вирішили, що найкраще на сьогодні лікування дитини - це продовження курсу хіміотерапії, який дівчинка проходитиме в рідному Ковелі. Медикаменти замовляємо та закуповуємо за рецептами стамбульських лікарів за кордоном.

Контроль хіміотерапії здійснюється постійно по скайпу та вайберу між лікарями України та Турції», – розповіли волонтери, які опікуються дівчинкою.

«З радістю і полегшенням сповіщаємо, що в Настусі в рідному Ковелі з'явився ще один Ангел-Охоронець ! Це лікар Ковельськоі лікарні Мудрик Надія Ярославівна! Ця чудова жінка в хаті Абрамчуків щоденно- контролює стан дитини, аналізи, прийом препаратів та всі реакції дівчинки. Настя дуже полюбила пані Надію, адже лікарка відноситься до неі, як до власної дитини!!», – додають вони.

Спершу дівчинку лікували у Туреччині, однак нещодавно тамтешні медики відмовились видаляти пухлину, оскільки операція зараз надто ризикована.

Зрештою, турецькі лікарі таки погодились дистанційно лікувати Настю.

Волонтери знову просять про допомогу, адже є потреба у дорогих препаратах для хіміотерапії.

Картка Приватбанку Сергій Абрамчук  – 4149 4996 4811 1977

 

Коментарі
19 Грудня 2017, 22:53
Кілька місяців тому стан Абрамчук Насті був стабільно важкий. Дитина через діагноз гліобластома стовбурових відділів головного мозку з дифузним характером росту не сиділа, не ходила, майже не говорить. Більше читайте тут: https://tsn.ua/dopomoga/terminovoyi-dopomogi-potrebuye-nastya-882394.html<br/><br/><br/><br/>Шалом!<br/>Слава і Хвала і Подяка Господу Богу, Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!<br/>Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести, тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!<br/>Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і просити прощення для зменшення прірви за самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!<br/>Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,<br/>Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!<br/>І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Закликаючи Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Їешуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я,востанову і перемагати смерть!<br/>Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться диво!<br/>Радість в Господі, сила наша!<br/>Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.<br/>(Матф.5:4)<br/>Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!<br/>У Тебе всі часи і терміни!<br/>Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!<br/><br/>І я не притендую що це все,а може щось і не так,але з Спасителем - Викупителем досконалий зв'язок і спитайте Його - як молитись,щоб через мене стала Твоя Переможна Радість і щоб Прославити Тебе Господь!<br/>Бо Твоя Викупна Кров Найкоштовниша за кожного!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром