Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів

12 Жовтня 2017, 17:00
1353

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як у Луцьку відбувся міжнародний поетичний фестиваль «Meridian Lutsk». Його відвідали 25 письменників та перекладачів із України, Литви, Білорусі, Польщі, Ізраїлю, Естонії. Читання віршів і прози відбувалися в місцевому православному соборі, общинному єврейському центрі, міській раді, мистецькій галереї та інших локаціях.

Волинянин Василь Сторожук із села Шельвів Локачинського району майже півтора десятка років провів у далеких плаваннях. Чоловік побував у різних куточках світу: від Сахаліну до Південної Африки, від Азії до Америки. Моряк залюбки розповів нам про свої пригоди.

Ірина Цигикал із Володимира-Волинського, вдова бійця АТО, попри втрату чоловіка та інші життєві негаразди, прийняла надзвичайно відповідальне рішення: всиновила п’ятимісячне немовля. Сильна духом жінка стала мамою для маленького Давида. Таким чином втілила спільну з чоловіком Олексієм мрію. Як можна підтримати сім’ю, дізнавайтеся зі сторінок газети.

У селі Прилуцьке Ківерцівського району діє футбольна команда, яка народилася з пісні. Її гравці переконують: для того, щоб грати у футбол, не обов'язково мати величезний стадіон, офіційний ФК та професійного тренера. Для цього варто озброїтися дружньою командою та бажанням займатися спортом. Про команду читайте на сторінках газети.

Унікальний заклад – музей бджільництва та історії села – розташований у селі Баїв Луцького району. Його завідувач Іван Душак очолює організацію бджільників на Волині, тому й вирішив створити музей. Біля нього також поставили пам’ятник бджілці-трудівниці. Репортаж із закладу читайте на сторінках газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

 


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024