Інтернет, телебачення та мобільний зв’язок за половину вартості, а на додачу – консолі PS4, UHD-телевізори та ноутбуки: Київстар проводить розіграш серед нових та наявних абонентів

17 Вересня 2021, 16:47
«Все разом» від Київстар PROMO 1748
«Все разом» від Київстар

Напевно, ви замислювались над тим, як заощаджувати, отримуючи при цьому якісний мобільний зв’язок, швидкісний інтернет вдома та якісний 4G поза домівкою, а на додачу ще й сучасні мультимедійні онлайнові розваги — улюблені ТБ-канали, кіно, онлайн-шоу.

Донедавна це була «задачка із багатьма невідомими». Проте у нашому місті є можливість отримати всі телеком-послуги єдиним пакетом у одного провайдера — у тарифах «Все разом» від Київстар.

А зараз нові абоненти ще й мають змогу одержати неймовірні подарунки. Ті, хто підключить або перейде на один із тарифних планів «Все разом “Базовий + ТБ”» або «Все разом “Вигідний + ТБ”», можуть виграти ігрові консолі PS4, UHD-телевізори Xiaomi розміром 43 дюйми чи ноутбуки. Офіційні правила й умови отримання виграшів — на сайті Київстар за цим посиланням.Окрім можливості виграти призи, умови тарифів «Все разом» — справді унікальні, адже поєднують у собі низку послуг в єдиному пакеті:

  • домашній інтернет зі швидкістю до 100 Мбіт/с; 

  • мобільний зв’язок від Київстар із безлімітом у мережі та гігабайтами швидкісного 4G-інтернету, коли ви покинете домівку;

  • телебачення Київстар ТБ, де доступні понад 280 найпопулярніших телеканалів (у тому числі й улюблені «1+1», ICTV, «Новий канал», СТБ, «Україна»), бібліотека, що має понад 20 тисяч фільмів і серіалів. Перегляд контенту доступний одночасно на 5 різних пристроях. Ви забудете суперечки на кшталт «дивимось улюблений татів футбол чи мамин серіал» – кожен на своєму ґаджеті переглядає що хоче! До того ж під час перегляду Київстар ТБ зі смартфона не списуються мегабайти.

При цьому вартість усіх послуг майже удвічі нижча, аніж якщо їх купувати окремо у різних провайдерів.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром