У Ковелі ремонтують чотири прибудинкові території і дві дороги

19 Вересня 2021, 17:04
У Ковелі ремонтують чотири прибудинкові території і дві дороги 1572
У Ковелі ремонтують чотири прибудинкові території і дві дороги

У різних частинах Ковеля відбуваються ремонтні роботи.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

У Ковелі ведеться капітальний ремонт дороги на провулку Шевченка. Частину коштів на це місто отримало з державного  бюджету — 5 мільйонів гривень, 2,6 мільйони виділять з бюджету громади.

На умовах співфінансування (3,5  млн — державний бюджет, 4,5 млн бюджет громади) відремонтують вулицю Заводську (від будинку №9 до перехрестя з вулиці Тараса Боровця).

Підрядні організації зараз працюють і на чотирьох прибудинкових територіях. Це – Незалежності 80 – Вербицького, 2; Смірнова, 14а;  Володимира Кияна, 47, 49; 40 років Перемоги, 13. 

За трьома першими адресами здійснюють заміну мереж, на вулиці 40 років Перемоги розпочали вкладати бруківку.

Практично завершені роботи у дворі на вулиці Театральна, 28 - Мічуріна,4- Сагайдачного,6. Там облаштували нові доріжки, тротуари, стоянки для автомобілів.

«Люди просять, аби  їм привезли землю для клумб. Ми пообіцяли це зробити, а вони уже самотужки займуться їх впорядкуванням. Дитячий майданчик тут теж ще плануємо встановити», – розповідає міський голова Ігор Чайка.

Незабаром мають розпочатись ремонт на ще одній прибудинковій території – Міцкевича, 3. У нинішньому році до переліку робіт також включили благоустрій тротуарів на вулиці Незалежності — в районі універмагу та стоматполіклініки, на відрізках від Олени Пчілки до Івасюка та від Шевченка до Пирогова.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024