У Ковелі відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України

14 Жовтня 2017, 11:00
5344

У переддень свята – Дня захисника України в Ковелі у Палаці учнівської молоді відбулись міські урочистості.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх, хто віддав життя за рідну землю. Від учасників зібрання поклали квіти до пам’ятника борцям за волю України. 

Зі святом ковельчан привітав міський голова Олег Кіндер. Він подякув ветеранам війни і військової служби, воякам УПА, воїнам-інтернаціоналістам. Слова шани і поваги адресував військовослужбовцям, добровольцям, усім, хто бере участь в антитерористичній операції на сході. 

Олег Олексійович зауважив, що це всенародне свято об’єднало людей багатьох поколінь, усіх тих, хто у  вирішальні історичні моменти довів, що волелюбний дух української нації є непереможним. 

«Сьогодні ми, як ніколи, розуміємо, що захист держави – це справа не лише військових. Це найвища честь, покликання і обов’язок кожного українця», – наголосив Олег Кіндер. 

Міський голова разом із своїм заступником Ігорем Прокопівим відзначили подяками та фінансовою винагородою військовослужбовців військової частини А2042, Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату, учасників АТО, волонтерів.

Привітав ковельчан з Днем захисника України військовий комісар Сергій Гладун та вручив хлопцям – учасникам бойових дій відзнаки Президента України. 

Найбільш хвилюючим моментом було, коли отримати медаль на сцену піднялась мама загиблого Володимира Кияна.

Присутні зустрічали оплесками бійців, які один за одним виходили за нагородами.

Від учасників АТО слово мав Віталій Москалик. Він поздоровив усіх зі святом та подякував за увагу до теперішніх і колишніх воїнів, за пам’ять про полеглих героїв.

Урочистості продовжилися святковим концертом за участю аматорських колективів міста та окремих виконавців. Свій талант продемонстрували: дитяча зразкова студія народно танцю «Дзвіночок», солістки судії естрадного співу «Зорепад» НВК№13, народний художній колектив ансамбль народного танцю «Барвінок», народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Промінь», народний аматорський ансамбль «Награш», гурт «Барви», джаз-бенд, народний аматорський хор «Криниця» ПТМ «Ковельтепло» та інші. Ведуча заходу Наталія Гончар, художній керівник народного дому «Просвіта» на завершення зустрічі побажала всім миру, єдності, радості й благополуччя.

 
























 

Коментарі
14 Жовтня 2017, 20:08
Ось тепер получилось по-людськи! А то давай їм ярмарку! Треба шанувати захисників Вітчизни чоловіків і жінок в погонах завжди. Бо в них сама тяжка і брудна робота! Це не біля станка стояти чи картоплю копати, це потрібно розуміти, що йдеш на вірогідну смерть ради майбутнього життя! Мерія молодці! І Побажаєм нашим вояках на парадах марширувати, на балах танцювати, а не в окопах сидіти!
14 Жовтня 2017, 20:27
На манєжє всьо тєжє . Із 1000 бійців привітав 10, а де інші Герої.Кіндер режисер.
14 Жовтня 2017, 23:41
І то добре! А то ж хотіли замяти це велике свято і ярмарку організувати.
15 Жовтня 2017, 00:01
Совок. Все той же совок з його офіціозом, тупими гаслами і агітками. Тільки рівень не той.
15 Жовтня 2017, 02:20
так ярмарку ніхто не відміняв - срач був за графіком
15 Жовтня 2017, 02:34
Ніхто мене не привітає я теж з мусорами чесно хрюкаю не один рік
15 Жовтня 2017, 03:30
я на ярмаку розжився кілограмом картоплі
15 Жовтня 2017, 17:24
Шипіть, падли комунофашистські, від безсилля. Приємно спостерігати, як вас чорти беруть.
16 Жовтня 2017, 02:51
Козломордий, це знову ти? Як там чемодан-вокзал? Лахмітки вже зібрав?<br/> Втікай з країни скоріше, за нациків вже взялись не на жарт. Вимога МВФ- всіх суперменів - на фронт. Там гавкати будеш, песику.
16 Жовтня 2017, 14:20
Справжній господарь до св`т чистоту в дворі наводить, а тут срач розводять!) Ще існує така прикмета, що на святкові дні не можна віддавати свої гроші і з двору нічого виносити. Бо не будуть гроші водитися в цій хаті!
17 Жовтня 2017, 00:04
воїнам не виділили ніяких грошових премій а всі &quot;воїни &quot; БІЛОГО ДОМУ ПРЕМІЮВАЛИ СЕБЕ ПО 500 ГРН
17 Жовтня 2017, 19:22
В Білому домі козаки сидять! А це ще й козаків свято. А на воїнів не хватило грошей!( Миші з`їли!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром