У Ковелі привітали ветерана праці Зінаїду Чувякіну з 90-річчям

14 Жовтня 2017, 13:06
2497

Цього тижня відзначала свій 90-річний ювілей ветеран залізничного транспорту, громадська активістка Зінаїда Олександрівна Чувякіна

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Жінка багато років очолює ветеранську організацію станції Ковель. Незважаючи на вік, до цих пір веде активну громадську діяльність. Зінаїда Олександрівна належить до покоління, яке не звикло пасувати перед труднощами, вміє тримати удари долі. На її віку – тяжкі воєнні роки, робота на залізниці. І де б вона не працювала, завжди викладалась на сто відсотків. 

Висловити шану й повагу жінці прийшов заступник міського голови Ігор Прокопів. Він побажав їй міцного здоров’я, благополуччя, щастя, радості, наснаги, затишку в родинному колі та ще довгих років у такому ж оптимістичному настрої. Ігор Ярославович вручив квіти та вітальний адрес за трудові звитяги, активну участь у житті Ковеля, вагомий особистий внесок у вирішенні нагальних питань ветеранів. 

У цей день Зінаїді Олександрівні було сказано ще багато теплих і зворушливих привітань.

Розчулена увагою присутніх ювілярка подякувала за хороші слова та охоче розповіла про свій життєвий шлях, поділилася спогадами про щедро насичені подіями роки.

 




 

Коментарі
18 Жовтня 2017, 14:33
эта бабушка, молодец, дай ей Бог здоровья, несравнимо с бабкой бандеровкой со Скулына....
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024