У Колодяжненській громаді відбувся огляд-конкурс серед загонів пожежної охорони

24 Вересня 2021, 11:34
У Колодяжненській громаді відбувся огляд-конкурс серед загонів пожежної охорони 1073
У Колодяжненській громаді відбувся огляд-конкурс серед загонів пожежної охорони

В Колодяжненській сільській раді з нагоди Дня рятівника відбувся огляд-конкурс серед загонів місцевої пожежної охорони, які функціонують у громаді.

Про це інформує Ковельське РУ ГУ ДСНС України у Волинській області.

Програмою було передбачено огляд депо та пожежних автомобілів, гасіння умовної пожежі, забір води з побічної ємності, бойове розгортання.  

Для популяризації професії пожежного-рятувальника, на змагання у якості глядачів запросили учнів Колодяжненського ліцею, для яких рятувальниками провели бесіду з оглядом пожежного автомобіля, спорядження рятувальника, пожежної техніки, гасіння умовної пожежі. Усі охочі могли спробувати себе у якості рятівника. 

Для підведення підсумків всіх запросили у Центр культури, дозвілля та спорту, де з привітальними виступами звернулися до присутніх Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик, секретар сільської ради Павло Кухта, начальник Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік

Подяками за сумлінну працю сільський голова відзначив водіїв пожежних автомобілів Андрія Ярошика із Скулина та Олександра Головачова з Дрозднів. 

За підсумками змагань серед загонів місцевої пожежної охорони переможцями визнали Володимира Дятла та Андрія Ярошика з МПО села Скулин. Їм вручили кубок та сертифікат на придбання спецодягу та обладнання на 9 тисяч гривень.

Аматори сцени підготували концертну програму з нагоди свята.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024