Галина Стасюк програла суд Олегу Кіндеру

18 Жовтня 2017, 13:58

Депутат Ковельської міської ради від «УКРОПу» Галина Стасюк позивалася до мера міста Олега Кіндера через скандальне «кнопкодавство» на пленарному сесійному засіданні 2 лютого 2017 року.

Тоді під час голосування система зарахувала «голос» секретаря ради Віри Федосюк (фракція ВО «Батьківщина»), яка була відсутня у президії, а тому не могла скористатися своєю карточкою для волевиявлення.

Подати в суд адміністративний позов Галині Стасюк порадив сам Олег Кіндер. У позові Галина Миколаївна просила визнати дії Олега Олексійовича протиправними і стверджувала, що карткою Віри Федосюк скористався саме він. Для захисту в суді своїх інтересів міський голова запросив двох адвокатів із Луцька, послуги яких коштують чимало.

«Ваші адвокати дякують мені, що я в суд вас подала, що стільки «бабла» зароблять», – мовила депутат до мера на останній сесії міської ради.

І ось суд, який під головуванням судді Ірини Логвинюк тривав з березня цього року, оголосив свій «вердикт»: у задоволенні позову відмовити. З повним текстом постанови можна ознайомитися тут.