Завітай в оновлений «Наш Край» у місті Ковель 20 жовтня!

18 Жовтня 2017, 18:00
7560

Вже цієї п’ятниці, 20 жовтня, ковельчан запрошують на відкриття оновленого супермаркету «Наш Край» по вул. Грушевського, 10. До слова, відтепер цей маркет «Наш Край» – найбільший у Ковелі!

Святкове відкриття відбудеться 20 жовтня о 13 годині.

Торговий заклад, площею 650 м.кв., зустріне покупців не лише новим дизайном приміщення, а й здивує буде виконаний у сучасній стилістичній концепції із використанням нового зручного торгового обладнання.  

Просторе і світле приміщення, сучасний дизайн, оперативне обслуговування, широкий асортимент якісних товарів – таким зустріне жителів Ковеля оновлений супермаркет «Наш Край».  До послуг покупців працюватиме чотири каси.

Для покупців в оновленому супермаркеті буде представлений розширений асортимент фреш-товарів, кулінарії, фаст-фуду.

Тут покупці знайдуть для себе широкий асортимент сирів, свіжого м’яса, птиці, мариновані морепродукти, живу рибу та багато інших свіжих та якісних товарів.  

Оновлений супермаркет «Наш Край» потішить найвибагливіших гурманів запашною випічкою та хлібами власного виробництва.

У спеціальному відділі швидкого перекусу «Food to go» ви знайдете широкий асортимент популярних у всьому світі страв швидкого приготування: фірмових хот-догів, італійських паніні, і все – незмінно високої якості. А також, гарячу запашну каву, яку можна випити на місці чи взяти з собою. Також покупці зможуть придбати свіжовипечену піцу, яка готується на очах у клієнтів

Великий фреш відділ оновленого магазину пропонує покупцям найкращий асортимент якісних завжди свіжих овочів та фруктів за цілком доступними цінами.

А щоб покупки стали ще зручнішими та вигіднішими у «Наш Край» працює інтернет-магазин http://shop.nashkraj.ua, в якому за лічені хвилини можна придбати найкращі свіжі продукти у зручний для вас час. При онлайн-замовленні від 250 гривень кожен покупець «Нашого Краю» отримає безкоштовну доставку замовлення  у потрібний час та місце. 

З нагоди перевідкриття серед покупців стартуватиме акція із розіграшу сертифікатів на суму 10 тисяч гривень на покупки у супермаркеті «Наш Край».

Щоб стати учасником розіграшу у період з 18 жовтня по 23 листопада потрібно зробити покупку на суму понад 100 грн, та заповнити анкету учасника. Розіграші відбудуться 20 жовтня о 18:00 год, та 24 листопада о 19:00 год за адресою: м. Ковель, вул. Грушевського, 10.

 У програмі відкриття: конкурси та подарунки, дитячі розваги, караоке, dj-шоу та аніматори, розіграші цінних призів та понад сотня акційних товарів за приємними цінами.

«Наш Край» – найсвіжіший магазин міста!

 


 

25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024