У Ковелі провели акцію проти жорстокого поводження з дітьми

20 Жовтня 2017, 18:00
2525

Нещодавно у Ковелі пройшла акція, спрямована на попередження жорстокого поводження з дітьми.

Її основна мета – привернути увагу громадськості до цієї проблеми, надати вичерпну інформацію, які види насилля існують, як потрібно діяти у разі виявлення таких фактів, – повідомляється на сайті Ковельської міської ради. 

Статистичні дані по Україні свідчать, що жорстоке поводження з дітьми є досить актуальним питанням сьогодення. Тому працівники Ковельського міського центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сектору ювенальної превенції Ковельського ГУНП у Волинській області  провели низку тематичних заходів. Серед мешканців міста розповсюджували інформаційні листівки, виступали з  лекціями на батьківських зборах. Спільно з учнями школи №8 створили соціальний відеоролик. 

«Хочеться сподіватися, що наші зусилля будуть результативними. Працюючи з сім’ями та дітьми, ми не раз переконуємось, що профілактичні заходи, різноманітні соціальні акції – це дієвий інструмент у боротьбі з будь-якими проявами насилля чи протиправними вчинками. Нехай наші діти не знають, що таке біль та жорстокість!», – зазначається в повідомленні. 

 




 

Коментарі
20 Жовтня 2017, 22:50
Галочку - поставили!!! Молодці!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024