У Ковельській районній раді «забули» про Саакашвілі

21 Жовтня 2017, 10:13
2465

Анонсований ще у вересні проект звернення від депутатів Ковельської районної ради до Президента України, Верховної Ради та Кабміну «щодо антиукраїнських дій Саакашвілі» з тріском провалився.

Під час формування порядку денного про цю «гучну» політичну петицію ніхто навіть не згадав. Автором проекту звернення є голова депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка В’ячеслав Шворак, але скромно промовчав і він, одностайно проголосувавши разом з іншими депутатами за порядок денний без свого звернення «по Саакашвілі».

 





 

Коментарі
21 Жовтня 2017, 13:23
Який лідер така і партія. Політичні повії. А лідер взагалі повія ))))) Говорять як води в рот на брав... А судячи з відео в ютубі Ляшко щось іньше врот брав ))))
21 Жовтня 2017, 14:48
Андросюк ЦЕ Ти????
21 Жовтня 2017, 15:05
та вам до саакашвілі це какати й какати. ви не варті навіть його однієї волосини. бандерлоги мердячі.
21 Жовтня 2017, 16:54
Ляшко це ти?
22 Жовтня 2017, 04:46
А ви ще не зрозуміли, що райрада це зборище клоунів на наших грошах.
22 Жовтня 2017, 10:24
а забули тому, що дядя Сем з за бугра такий наказ дав.
22 Жовтня 2017, 14:55
26 років будуємо Незалежну Україну і все не виходить. Вже й діти, які народились на порозі &quot;незалежності&quot; повиростали, народили онуків... та й і я постарів. А країна насправді НЕ ВІДБУЛАСЯ. Погоджусь з дописувачем &quot;Йо&quot; що райрада - зборище клоунів. Але краще підходить - ПАРАЗИТІВ які присосались до кормушки і, не приносячи ніякої користі а навпаки - ТІЛЬКИ ШКОДУ, висмокчують з країни останню кров у вигляді великих і апсолютно незаслужених зарплат, премій, віджатого бізнесу, крадіжок, тощо. І така, вибачте, &quot;хірня&quot; відбувається на всіх апсолютно владних рівнях. Прикро що і у нас в місті і районі сидять БАРИГИ (по-Саакашвільські) які в сейфах тримають, так, на всяк випадок &quot;будьоновку&quot;, &quot;вишиванку&quot;, &quot;російський триколор&quot; а тепер затаїлись, бо &quot;шиють&quot;, також, на всяк випадок &quot;Грузинський стяг&quot;. Коли чую що Верховна Рада прийняла якийсь там закон, то уже, навіть не цікавлячись ЩО саме вона прийняла можна приймати теблетку валідолу. Депутати, які нам з вами обходяться в баснословну сумму - цінні лише тоді, коли вони на Канікулах. А канікул у них стільки, скільки у мене за все життя не було відпусток. А остання медицинська реворма це контрольний постріл в голову українському народу. Тепер краще, перепрошую за грубість, добити хворого ще дома, щоб не мучився, ніж вести до лікарні. Всеодно грошей вистачить тільки щоб довести до сходинок лікувального закладу. Вкотре переконуюсь що при СРСР (зі усіма його плюсами і мінусами) був Рай у порівнянні із сьогоденням.<br/> От і зараз - вони вирішують ЩО саме, ЯКИЙ символ їм дістати... Тому, як це не прикро - я зневірився в Україні. А Саакашвілі, поки молодець. Він своїм прикладом, своїми діями показав що він - реформатор. Хто в цьому ще сумнівається - поїдьте в Грузію і переконайтеся.<br/> Не Слава такій Україні !!!
23 Жовтня 2017, 22:21
То точно, не слава. І таким хероям, які тільки скакати і руйнувати та вбивати вміють - точно не сала, а салу......
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024