Селяни називають відремонтовану дорогу Ковель-Колодниця – «фронтовою»

23 Жовтня 2017, 10:22

Звернення від мешканців села Колодниця на черговій 17-й сесій Ковельської районної ради зачитав депутат, голова депутатської фракції «Аграрна партія України» Андрій Мигуля. У своєму «посланні» селяни просили голів райради Андрія Броїло та РДА Віктора Козака нарешті владнати питання щодо проведення ремонту частини дороги до Колодниці та належного забезпечення транспортного сполучення між Ковелем і населеним пунктом району. 

Виявляється, що жителі села вже зверталися до районної та обласної адміністрацій з проханням провести ремонт дороги та відновити маршрут автобуса Ковель-Колодниця, – повідомляє «ПроКовель».

У своєму зверненні люди нарікають на недобросовісну роботу будівельної фірми, яка неякісно виконала ремонт дороги, адже вже за два тижні траса стала непридатною для руху транспорту. Вони жартома називають її «фронтовою».  На погано проведений ремонт скаржиться й перевізник маршрутки, яка до Колодниці тепер потрапляє зі сторони Білина. Тим самим, проїжджає з Ковеля не 4 кілометри, а всі – 16.  

«Автобус почав курсувати не в Колодницю, а в Білин через Колодницю. І щоб доїхати з Ковеля в село, потрібно проїхати не 4, а всі - 16 кілометрів, і відповідно заплатити 7 гривень. Але й з цим можна було змиритися, якби не постійні приниження шофером пасажирів. А недавно було ним озвучено, що проїзд ще подорожчає і буде вже коштувати 9 гривень. Скажіть, де логіка розумних людей: в Білин - 6 гривень, в Колодницю, яка в два рази ближча до Ковеля, 9 гривень», – йдеться у звернення селян.

За словами Андрія Мигулі, скаржники наполегливо просять вирішити їхню проблему, адже в протилежному випадку налаштовані відстоювати свої права навіть радикальними методами. Вони втомилися від людської безвідповідальності. 

Даний депутатський запит А. Мигулі був підтриманий більшістю народних обранців. 

Нагадаємо, раніше наше виданння повідомляло про скарги на якість ремонту дороги «Ковель–Колодниця».