Пісочне: відбулися районні змагання з волейболу

23 Жовтня 2017, 15:13
3319

На базі школи села Пісочне 22 жовтня 2017 року вперше в Ковельському районі відбулися районні змагання з волейболу серед депутатів органів місцевого самоврядування всіх рівнів, присвячені 75-ї річниці утворення УПА та Дня Українського козацтва.

Про це повідомляється на сайті Ковельської районної ради.

Головним завданням змагань було залучення депутатів усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом, організація  активного відпочинку, зміцнення здоров’я і сприяння творчому довголіттю засобами фізичної культури через систему масових змагань. Відповідно до Положення про Районні змагання участь в заході мали право приймати депутати місцевих рад, старости та їх заступники, сільські, селищні голови.

В змаганнях взяли участь команди Люблинецької, Поворської, Колодяжненської, Голобської об’єднаних громад, а також команда депутатів Ковельської районної ради. 

Під час урочистого відкриття заходу гостей та учасників привітали голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, голова Поворської об’єднаної територіальної громади Сергій Семенюк та депутат Ковельської районної ради Дмитро Матвіюк, який в свою чергу ознайомив учасників змагань з правилами гри та суддівською колегією. Андрій Броїло зауважив, що це перші Районні змагання серед депутатів усіх рівнів у Ковельському районі і висловив бажання, що варто проводити такі турніри щороку.

А також побажав учасникам, щоб переміг сильніший. 

Чемпіонат виявився напруженим.Перемогу в турнірі виборола команда Поворської ОТГ, другу сходинку п'єдесталу посіла команда депутатів Ковельської районної ради, третьою була команда Люблинецької ОТГ. Переможець та призери нагороджені грамотами, медалями та кубками.

 




Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024