У Ковелі біля вокзалу повністю відремонтують пішохідні доріжки під залізничними мостами

15 Жовтня 2021, 13:00
Доріжки під залізничними мостами, яка з’єднує мікрорайон Ковель-2 з центральною частиною міста 1248
Доріжки під залізничними мостами, яка з’єднує мікрорайон Ковель-2 з центральною частиною міста

Ковельський міський голова Ігор Чайка пообіцяв капітальний ремонт пішохідної доріжки під залізничними мостами, яка з’єднує мікрорайон Ковель-2 з центральною частиною міста (вулиця Сагайдачного з виходом на вулицю Тимошенка).

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбук.

«Це та найбільш проблемна ділянка, ремонт якої обіцяв на виконання своєї передвиборчої програми. Після того, як мій заступник Віктор Жигаревич разом із керівником ПП «Ковелькомунпроект» Віктором Дубиною, представниками залізниці, зокрема колійниками, енергетиками, зв’язківцями і станційниками на місці обстежили всі мережі й ніяких перешкод не виявили, - ми отримали «зелене світло» на виготовлення проектно-кошторисної документації, якою займеться ПП «Ковелькомунпроект», – написав у дописі міський голова Ігор Чайка.

Він додає, що окрім заміни тротуарного покриття і встановлення вуличного освітлення, тут також передбачать пандуси, оскільки для людей з обмеженими фізичними можливостями, для мам з дитячими візочками тут пересуватися дуже важко.

Разом із ремонтом тротуарів пішохідної доріжки проведуть реконструкцію мережі водовідведення на вулиці Сагайдачного (вже є проєктна документація з 2020-го року). 

«Тож працюватимемо в комплексі і з ремонтом мережі водовідведення, і над оновленням пішохідної доріжки. Розумію, що документація-тендери-початок робіт – це час. А попереду - зима, ходити по розбитому і в дірках тротуару все одно доведеться. Тож до початку ремонту отвори в тротуарі тимчасово «зашиємо». А зараз робимо наступний крок до ремонту цієї проблемної ділянки: проєктно-кошторисну документацію», – написав Ігор Чайка.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024