У Ковелі провели акцію з протидії та попередження торгівлі людьми

26 Жовтня 2017, 09:29
3169

В умовах збройного конфлікту та економічної кризи частішають випадки торгівлі людьми. Важке матеріальне становище громадян, зокрема внутрішньо переміщених осіб, змушує погоджуватись на будь-які пропозиції щодо працевлаштування. 

Аби мешканці Ковеля були більш пильними та обачними, коли приймають важливі рішення, працівники міських центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та надання безоплатної вторинної правової допомоги, студенти медичного коледжу об'єдналися, провівши акцію «Не продавай себе!», – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Вони пройшли головною вулицею, тримаючи в руках парасольки та плакати з влучними тематичними закликами. Незвична хода привернула увагу багатьох ковельчан. 

Зібравшись біля Палацу учнівської молоді, учасники заходу з допомогою талановитої ведучої Альони Малюги-Мельникової провели інформаційну хвилину. Вона стосувалася ризиків потрапляння в рабство. Тут також розповіли про варіанти отримання необхідної допомоги людям, які потрапили у схожі ситуації, перебуваючи за кордоном. 

Учасники розповсюдили понад 500 інформаційно-просвітницьких матеріалів, що були підготовлені юристами міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Ковельчан зацікавила ця тема. Вони задавали запитання та щиро дякували за турботу.

Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щиро дякує усім хто взяв участь у цій важливій акції. 

 









 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024