У Ковельському МТМО відкрили оновлене терапевтичне відділення

27 Жовтня 2017, 16:34
11622

Сьогодні у Ковельському МТМО відкрили оновлене терапевтичне відділення. Привітати колектив прийшли міський голова Олег Кіндер, його перший заступник Михайло Гетьман, депутати міської ради.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Олег Олексійович зазначив, що уже стало доброю традицією – відкриття оновлених відділень в Ковельському МТМО, введення в дію нового сучасного медичного обладнання. Такі події – найкращий аргумент, що у Ковелі дбають про розвиток галузі. І як запевнив очільник міста, у подальшому колектив може розраховувати на підтримку міської влади.

Головний лікар Олег Самчук провів невелику екскурсію відділенням. Він розповів, що  частину грошей  було надано з міського бюджету – це понад 600 тисяч гривень. Їх використали на оновлення коридору, а за власні кошти МТМО відремонтували 8 палат. 

На його переконання, такі зміни стали можливі завдяки тісній співпраці з владою. Тож він  подякув її представникам, депутатському корпусу за  фінансову підтримку. Як сказав Олег Олегович, це  дозволяє крок за кроком наблизитись нам до європейських стандартів. 

Він також повідомив своїм колегам, що вчора на сесії міської ради для потреб МТМО  були виділені значні кошти. І дуже важливо, що уже до кінця року буде придбано сучасну рентгенівську хірургічну систему на базі ЕОП, яка дуже необхідна  медикам.

Також він запросив присутніх на відкриття  кисневої станції та запуск нового ліфта. Ці події мають відбутись у  нинішньому році. І це теж спільні проекти – міської влади та МТМО.

За словами одного з лікарів Юхима Коца, який має 53 роки стажу, останнім часом особливо стали відчутними зміни в медицині. Він з радістю зазначає: «Умови дуже покращились. Ремонт зробили прекрасний. Приємно, гарно, світло. Кругом, як глянеш, то зовсім все по-іншому, не впізнати. Колись були великі палати на шість–вісім чоловік. Зараз  - на три людини. Комфортно. Спокійно. А це теж важливо для одужання».

Задоволені новими умовами й пацієнти. Руслана Печенюк неодноразово проходила курс лікування в терапії. Каже, що їй все подобається: «Обслуговування на найвищому рівні. Медсетри, санітарки дуже хороші. Лікарі привітні. Коли зробили ремонт, то почуваєшся, як вдома».

Завідувач відділення Людмила Качинська з радістю розповідає про зміни, що відбулись: «У нас сьогодні свято. Хочеться подякувати міській владі, адміністрації Ковельського МТМО за такий значний внесок, допомогу, за ті всі зусилля, які були направлені на оновлення нашого відділення. Нам всім тут буде приємно працювати, а пацієнтам - лікуватись. Для цього весь наш колектив  докладе максимум зусиль».

За останні роки у Ковельському МТМО відремонтовано хірургічне,   отоларингологічне, приймальне, інфекційне відділення та біохімічну лабораторію.

 

2


1

1

1









2


 

Коментарі
27 Жовтня 2017, 20:54
Відділення і до ремонту біло гарне та чисте , непорівняти з кардіологією та інфекційним де було повно тараканів(лікувалась в 2016 році в серпні місяці). І головне все залежить від зав.відділення. як порядок так і пповедінка персоналу.ДУЖЕ ДЯКУЮ КАЧИНСЬКІЙ Л, ТА ВСЬОМУ ПЕРСОНАЛУ ТЕРАПЕВТИЧНОГО ВІДДІЛЯННІ .
27 Жовтня 2017, 21:55
От за тих часів я міг по блату лягти в лікарню, відпочити тиждень-другий від роботи. І хоч тоді ліків нормальних з-за бугра не поступало, я здоровим з лікарні виходив. І нічого не платив! І мені ще й лікарняний видавали і 100 відсотків оплачували. А зараз що? Блат знищили, за все плати, на роботі сміються з лікарняного, кажуть якщо ще раз принесеш, то виженемо разом з ним...<br/>Минуле не дадуть повернути, жаль...
27 Жовтня 2017, 22:05
щось за платні палати не сказали
28 Жовтня 2017, 00:37
А для чого казати? Вони всі платні.
28 Жовтня 2017, 00:45
То коли буде ковбаса з мяса
28 Жовтня 2017, 00:50
Ми не в Європі через таких як ти, путінський сраколиз. Тобі гівно путінське смачніше, ніж ковбаса з м'яса.
28 Жовтня 2017, 04:25
Велике значення має керівник та персонал. Терапевтичне відділення дуже хороше. Персонал привітний лікарі лікують . Дякуємо вам !
28 Жовтня 2017, 14:43
толку з того ремонту,якщо толкових лікарів в Ковелі нема,не можуть навіть діагноз визначити.Тільки і дивляться,щоб в карман поклали зелених.
28 Жовтня 2017, 15:36
МТМО це родинний бізнес. Все платно. А щоб просту довідку отримати то три дні ходити треба. Можна й за день але треба рішати.
28 Жовтня 2017, 15:40
Гройсман казав що гроші перерахують тому лікарю до якого піде пацієнт. Я поїду в Луцьк, мої сусіди теж. Щось робити нада Самчуку, Кіндеру, Івахіву..
28 Жовтня 2017, 16:10
Що з того ремонту? Гроші коту під хвіст! Як до нього, так і після швидка пяних не підбирає... Ось кілька днів тому кукукнутий вийшов із запою, він з новими силами вас усіх навчить працювати за своїм алгоритмом!
28 Жовтня 2017, 23:44
НЕ ПЛАТІТЬ В ЛІКАРНЯХ І УСЕ БУДЕ ДОБРЕ, ПРОСЯТЬ ГРОШІ ВИЗИВАЙТЕ ПОЛІЦІЮ.
29 Жовтня 2017, 01:18
Ну й що, що ти мене викличеш? Я так само плачу, як і всі, коли заслабну...
29 Жовтня 2017, 17:12
Помилочка. Бо терапевтичне відділення не Ковельського МТМО ,а Ковельської районної лікарні. Вчіть хлопці матчастину. А загалом все добре.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024