Поблизу Ковеля прикордонники затримали мікроавтобус з м’ясопродукцією

28 Жовтня 2017, 12:42
3370

Співробітники Державної прикордонної служби України спільно з іншими правоохоронними органами продовжують проводити системні заходи, направлені на протидію незаконному переміщенню товарів через державний кордон України, недопущенню його порушення та дотримання прикордонного режиму.

Так, учора в ході реалізації інформації оперативно-розшукових підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби щодо можливого незаконного переміщення м’ясопродукції через державний кордон, прикордонними оперативниками спільно із співробітниками ВБКОЗ УСБУ у Волинській області та Національної поліції поблизу міста Ковель Волинської області виявили та зупинили для перевірки мікроавтобус «Мерседес Спринтер» під керуванням громадянина України, мешканця населеного пункту Стара Вижва, – повідомляється на сайті Державної прикордонної служби України.

Під час огляду автівки правоохоронці встановили, що транспортний засіб повністю завантажений поліетиленовими мішками з м’ясопродукцією, а саме –  мороженими телячими тушками. Документів на вантаж у водія не виявилось та і будь-які пояснення він надавати категорично відмовився.

М’ясопродукція, загальною вагою близько 3 тонн, та транспортний засіб вилучено.

По цьому факту охоронці кордону направили на адресу Ковельської місцевої прокуратури повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого статтею 227 (Умисне введення на ринок України небезпечної продукції)  Кримінального кодексу України. Відомості внесено до ЄРДР. Розпочато кримінальне провадження.

 



2



 

Коментарі
28 Жовтня 2017, 16:19
Правильно. Нема чого польского пана годувати. Потрібно свою продукцію реалізовувати. Хочеш продавати м"ясо, вирости і продавай. Нема чого всякий бруд з усього світу звозити до нас. Привикли- купив, продав, навар в кишеню. Працювати треба.
28 Жовтня 2017, 16:43
я працювати, а дупутати і вся остальня шобла бюджет пиляти? да пашлі ви
28 Жовтня 2017, 17:18
а по чому в Одесі помідори?
29 Жовтня 2017, 00:35
А СМЕРДЮЧУ РИБУ НА ПРИВОКЗАЛЬНОМУ РИНКУ ВОЗЯТЬ І ПРОДАЮТЬ БЕЗ ПЕРЕШКОД НАВІТЬ КОЖНОГО РАНКУ ПРОТИРАЮТЬ БРУДНОЮ ГАНЧІРКОЮ...А ДАЛІ СТОЇТЬ НАЛИВАЙКА МОРДАТОГО МУСОРА
29 Жовтня 2017, 00:42
на початку 90 - х Україна, а вірніше кравчук енд компани рофукали весь український флот. Тому рибу ловити нічим. ось і приходиться завозити з за кордону. То не провукайте ще м2ясо-молочну промисловість, щоб не харчуватись американськими здохлими буйволами.
29 Жовтня 2017, 18:42
ТО КОЛИ ПРИКРИЮТЬ РОЗЛИВАЙКУ ШМУРДЯКУ ЧЕРВОНОПИКОГО МУСОРА НА ПРИВОКЗАЛЬНОМУ РИНКУ
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024