У Ковелі відбувся турнір з волейболу «Золота осінь»

31 Жовтня 2017, 15:14
8388

У КЗ КДЮСШ ім. Є Кондратовича відбувся турнір з волейболу серед жінок «Золота осінь». У змаганнях, які проходили за коловою системою, взяли участь команди «Ковельчанка», «Реал-Авто» (Ковель), «ЛНТУ» (Луцьк) та «Політехніка плюс» (Львів).

За результатами ігор ІV місце у турнірній таблиці посіли спортсменки «ЛНТУ», ІІІ – «Реал-Авто» , ІІ - «Ковельчанка», а перемога святкувала «Політехніка плюс», – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

На урочистому закритті начальник відділу молоді, фізичної культури і спорту Ігор Семенюк вручив нагороди – медалі та грамоти призерам та переможцю. Капітан львівської команди отримав ще й кубок. Успішні гравці відзначені призами у номінаціях: «Кращий блокуючий» - Софія Остапчук («Реал-Авто»), «Кращий пасуючий» - Валерія Вавренюк («Ковельчанка»), «Кращий нападаючий» - Валерія Харчук («ЛНТУ») та «Краща гравчиня» - Ніна Гнесь («Політехніка плюс»).

Відділ молоді, фізичної культури та спорту дякує суддям Едуарду Фрейману та Тетяні Максимчук за допомогу в проведенні турніру. 

 





Коментарі
02 Листопада 2017, 02:45
Такі файні дівки
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром