У Ковелі містян обурив колір фарби, якою зафарбували рекламу наркотиків

31 Жовтня 2017, 16:15
5110

Про це йдеться у дописі, який опублікували в групі «Мій Ковель» у Фейсбук.

«Написи на житлових будинках і торгових павільйонах, які нещодавно з’явилися в самому центрі міста на бульварі Лесі Українки, обурили ковельчан. Ніжний персиковий колір фасадів не так давно відремонтованих будівель зіпсовано незрозумілими для багатьох написами чорною фарбою.

Схоже, що містяни сподівалися на уважність правоохоронців чи управителів житлових будинків, які мали б вчасно зреагувати на таке хуліганство. Та, не дочекавшись реакції збоку відповідних служб, небайдужі ковельчани з осередку партії «Національний Корпус» вирішили самі виправити ситуацію. З одного боку, можна було б похвалити молодь за такий вчинок.

Якби не одне «але».

Обурили не тільки написи, а й те, яким чином активісти їх позбулися. Стіни житлових будинків набули ще гіршого, страшного вигляду. Так, написів уже нема. Та це аж ніяк не додало краси та естетики фасадам. Бо на їх місці з’явилися жахливі плями. Дивлячись на таку «небайдужість», хочеться звернутися до молодих людей: якщо робите добру справу, то робіть її обдумано. А не так, щоб після вас комунальникам ще більше роботи додалося. 

І ще одне. Читаючи ваш допис, погоджуся з тим, що старше покоління не зрозуміло, що саме було написано на стінах. Можливо й не вся молодь та підлітки на цьому розуміються. Але ж ви у соцмережах пояснили ковельчанам, що це була реклама наркотиків! Чітко й доступно написали, яким чином, що і у кого можна придбати через інтернет. А інші інформаційні ресурси поширили допис. Тим самим збільшивши аудиторію поінформованих. Тож цілком ймовірно, що хтось навіть заради цікавості записав, як вказано у дописі, контакти наркодилера. І хто може гарантувати, що такі ж написи не з'являться на інших будівлях? І тоді вже точно усі знатимуть, що це таке. Можливо хтось і скористається. 

Ось так добра справа з найкращими намірами може завдати більше шкоди, аніж користі. 

Якщо ж управителі житлових будинків ще надовго затягнуть з ремонтом фасадів, організуйте іншу добру справу: пофарбуйте стіни (принаймні ту їх частину, яка зіпсована не без вашої участі) у такий же персиковий колір», – зазначається у дописі.

 




 

Коментарі
31 Жовтня 2017, 18:31
це свідчить про естетичний рівень холопів від Філона. Що зробиш - бидло є бидло. Краще б пальтрети Бандери позамальовували
31 Жовтня 2017, 20:15
Хлопці все правильно зробили!!!!! а всім СРАНИМ ДИВАННИМ ДОПИСУВАЧАМ( бо зараз буде срач) пішли в ДУПУ!!!!! дістало оце ваше " зробіть щось"або " нехай хтось-тільки не я".А ми подивимось та й засрем-чи добре чи погано-все ріно засрем. А ти бля сам що зробив???? ( це до тих писак які щось проти хлопчаків напишуть).шкода що модери можуть видалити це повідомленння....
31 Жовтня 2017, 20:25
пишіть без матюків і вас не видалять
31 Жовтня 2017, 20:26
Головне максимум фото для піару було в мережу викинута. А те як це виглядатиме то до дупи. Як варіант було зубилом написи здовбати.
31 Жовтня 2017, 20:58
филониш редиска !!!
31 Жовтня 2017, 20:59
теба по мордам тією фарбою позабризкувати писки тим даунам, які ці написи "замальовували". Ідіоти недорозвинуті, покоління КІНОшників, РЕВО і бульбуляторів!
31 Жовтня 2017, 21:20
А МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ-гламурненько
31 Жовтня 2017, 21:35
не замалюй погано , замалювали теж погано. може хтось бажає перефарбувати ????
31 Жовтня 2017, 23:36
Спочатку самі розмалювали ,потім зробили рекламу.Потім попіарились.Бабло збили.І гівном запечатали.Філону і ко респект.Пірменеджер у них красава.
01 Листопада 2017, 00:08
Потрібно було рожевим замальовувати
01 Листопада 2017, 05:51
Пару коментів нормальних...а ті дебіли що пишуть завжди під ніком вже достали!!!! Чому не зробити сайт так,щоб дебіли залишали свій слід...електронку,номер телефону,і так далі....
01 Листопада 2017, 11:03
по одному розповсюджувачу наркоти біля місця з рекламою прикували кайданками (акуратно), тоді може поліція відреагувала би. А то Кузьмуки і Бортники боряться лише з алкоголем та палінням, не встигають у неповнолітніх все вилучати та випивати.
01 Листопада 2017, 11:18
там де чорною фарбою замалювали знак знизу для чого намалювали? "тимур и его команда"???
02 Листопада 2017, 00:24
Якщо не помиляюсь , то знак той був там ще з 14го року
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024