Чому перевізники відмовляються їздити по селах, дізнавайтеся у свіжому випуску «Сім’я і дім»

03 Листопада 2017, 15:49
2055

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про тріумф волинського патрульного поліцейського Сергія Торчинського на «Іграх нескорених» у Канаді. У міжнародних змаганнях у Торонто виступають поранені та травмовані військові і правоохоронці під час служби. Наш земляк здобув першу медаль в історії виступів України на подібному світовому чемпіонаті. Про те, як життя героя змінив кидок ядра, читайте на сторінках газети.

На Волині відроджують донедавна надзвичайно прибутковий рибний промисел. Щоправда жадані трофеї будуть виловлювати не ліцензовані торговці рибою, а будь-який риболов-любитель нашого краю. Про те, як у Шацькому районі випустили в озеро півтонни коропів, читайте в тижневику.

Багаторазова чемпіонка України, чемпіонка світу з пауерліфтингу, майстер спорту міжнародного класу Оксана Гронович із Луцька завжди була активною дівчиною, проте ніколи не думала, що пов’яже життя із професійним спортом. Її життя стрімко змінилося, коли в університеті вирішила зайнятися спортом у вільний від навчання час. Про перемоги дівчини читайте на сторінках газети.

32-річний Михайло Павловський із Ворончина Рожищенського району після смерті батьків залишився самотнім. Життя хлопця ускладнилося ще й тому, що хлопець пересувається на інвалідному візку. Тож нині Михайло потребує допомоги небайдужих земляків. Чим можна зарадити, дізнавайтеся зі сторінок газети.

Близько півсотні водіїв і власників рейсових автобусів із Володимира-Волинського, Ковеля, Нововолинська і Луцька пікетували облдержадміністрацію. Перевізники вимагали від влади переглянути укладені договори з перевезення пасажирів і вдосконалити тендерний процес. Чому перевізники відмовляються їздити по селах, дізнавайтеся з нашого видання.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

 


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром