У Ковелі подякували за працю колективам соціальної сфери

04 Листопада 2017, 10:35
5256

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають соціальні працівники. У Ковелі з цієї нагоди відбулись урочистості в Палаці учнівської молоді. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Олег Кіндер. Він зауважив: «Працювати в цій галузі завжди було непросто. Тим більше у наш час, коли стільки життєвих труднощів, негараздів, бід. Все це ви пропускаєте через своє серце, душу. Чуйність, доброта, терпіння притаманні кожному з вас. Ми часто зустрічаємось, неодноразово був у ваших колективах, бачив, як ви спілкуєтесь з людьми, як професійно вирішуєте справи, знаходите можливість у найкоротші терміни налаштувати свою роботу до вимог сьогодення».

Олег Олексійович відзначив усі колективи та їх керівників. Серед них: управління соціального захисту  населення - начальник Софія Сагаль, територіальний центр соціального обслуговування – директор Діана Возна, об’єднане управління Пенсійного фонду України – керівник Інна Самолюк, міськрайонний центр зайнятості населення – директор Ігор Приймак, центр реабілітації дітей-інвалідів – директор Марія Кисляк, відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування – начальник Ніна Багнова, міський центр соціальних служб для сімї дітей та молоді – директор Інна Третяк, служба у справах дітей – начальник Жанна Вельма.

Міський голова наголосив: «Відрадно, що такі люди є в нашій команді. Небайдужі, щирі, віддані, справжні патріоти міста і країни. Тож всім вам, дорогі працівники соціальної сфери, низько кланяюсь за  Вашу титанічну, благородну працю, професіоналізм, милосердя, чуйність і терпіння, які проявляєте щодня».

Олег Олексійович разом із своїм заступником Ігорем Прокопівим представникам галузі вручили Почесні грамоти міської ради.

Ведуча заходу Наталія Гончар у ході концерту згадала усі установи соціальної сфери, зазначивши їх важливу роль для громади. Свою творчість присутнім в залі подарували мистецькі колективи міста. 

 



3

2


1



1



2


1









 

Коментарі
04 Листопада 2017, 13:18
Совок живе і процвітає! Фу-у!
04 Листопада 2017, 15:09
Кожного разу як якась хня відбувається, примусово зганяють по пару чоловік з всіх державних сфер , якими керує Шкіндер
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024