У Ковелі утеплюють фасад дитсадка №12

14 Листопада 2021, 13:59
У Ковелі утеплюють фасад дитсадка №12 936
У Ковелі утеплюють фасад дитсадка №12

У Ковелі утеплюють заклади освіти.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради. 

У нинішньому році 3,6 мільйона гривень виділили з бюджету громади на капітальний ремонт фасаду дитсадка №12 «Золота рибка».

Будівлю згідно з сучасними, європейськими технологіями та вимогами мають утеплити екологічно чистими матеріалами, пофарбувати.

Роботи уже у розпалі. Там працює бригада ТОВ «ВолБуд». Дитсадок відвідав міський голова Ігор Чайка. Він поспілкувався з будівельниками, директоркою дошкільного закладу Валентиною Каганюк. Вона розповіла, що будівельники упродовж тижня чимало встигли зробити. Справи у них йдуть досить швидко. Колектив  остаточно визначається з кольорами фасаду, дизайном.

«Важливо, щоб ремонт проходив у визначені терміни, тому він  постійно перебуватиме на контролі міської влади. Садок був збудований майже півстоліття тому.  Уже давно він чекає на своє оновлення. Утеплення має позитивно вплинути на температурний режим в приміщенні і це дозволить  заощаджувати на енергоресурсах», – зауважив Ігор Чайка.

Міський голова також пообіцяв, що у наступному році дошкільні навчальні заклади теж не залишаться поза увагою місцевої влади. І у планах ще чимало здійснити, аби малечі там почувалось комфортно і затишно.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024