Ковельська вишивальниця представила першу персональну виставку

07 Листопада 2017, 09:45
3049

У минулу п'ятницю у культурно-просвітницькому центрі свою персональну виставку презентувала вишивальниця Ольга Руднік

Ковельчани уже мали можливість бачити її роботи у колективних експозиціях. Тоді їх високо оцінили любителі мистецтва, – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Вишивкою ковельчанка займається ще з дитинства. Вона спостерігала, як це робила її мама, створючи справжні шедеври. Пригадує, що не раз до них додому приходили наречені і просили допомогти вишити рушник, який є обов’язковим атрибутом під час весільного обряду. 

Тоді, допомагаючи неньці, і сама захопилась цим видом народної творчості. 

Перші роботи – серветки, рушники, доріжки, скатертини. Пізніше - картини, які вишиває й донині. 

Спочатку - це було просто хобі, яке згодом стало справою життя. Адже воно допомогло жінці пережити тяжку втрату єдиного сина Олександра. 

Найбільш майстрині до вподоби вишивати багатоколірні мотиви, де переплітаються різні кольори, є гра відтінків. На виставці представлено 66 робіт. Домінують картини та ікони. 

 


 

Підтримати Ольгу Руднік, привітати її з відкриттям першої персональної виставки та ювілеєм, який вона нещодавно відсвяткувала, прийшли рідні, друзі, знайомі. 

«Чуйна, добра жінка, розуміюча» - не шкодувала теплих слів для своєї подруги Тетяна Балецька. Вона побажала авторці здоров’я, добра, миру та творчого натхнення. 

Керівник ГО «Велика ідея» Людмила Зубарєва поділилась враженнями від виставки та подякувала майстрині за цікавий творчий доробок та активну громадську позицію. 

Багато теплих, вітальних слів звучало на адресу вишивальниці. Жінка була дуже розчулена такою надзвичайною увагою, високою оцінкою її роботи.

Окрасою дійства виступ колективу «Родинонька».

Виставка буде діяти впродовж місяця.Запрошуємо усіх ковельчан та гостей міста відвідати цікаву експозицію і долучитись до чарівного світу мистецтва.

 













1

1

1

1

1

 

Коментарі
07 Листопада 2017, 14:45
Дуже гарно , дякуємо.
07 Листопада 2017, 15:25
Дуже гарна виставка. Добре,що у Ковелі живуть такі талановиті та працьовиті люди. Тільки влади немає....!
07 Листопада 2017, 18:25
Дуже гарні картини! Браво!
07 Листопада 2017, 18:25
А квіти Стасюк принесла?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром