Українським студентам піднімуть стипендії

08 Листопада 2017, 14:34
1565

З листопада поточного року студентам піднімуть стипендії на 18%.

Про це під час засідання Кабміну повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, – повідомляє «УНН».

«Я хочу сьогодні повідомити добру звістку для українських студентів - ми приймаємо сьогодні рішення, що з 1 листопада ми підвищуємо стипендії як академічні так і соціальні для українських студентів на 18%, тобто плюс 18% ви вже отримаєте в листопаді і в подальших місяцях», – повідомив Гройсман.

За словами прем'єра, таке рішення в уряді розглядали не один місяць.

Коментарі
08 Листопада 2017, 18:34
Копійки надбавили, а мови .... не початий край
09 Листопада 2017, 11:26
А толку? Коли все-одно в кожному навчальному закладі є ліміт на видачу стипендії. І ти хоч вср*ся - тебе "за давдять" і все зроблять щоб одержали стипендію запланованих 20% студентів. Такими діями вселяється велика зневіра в справедливість у нашій Країні яка, на справді, так і не відбулася. Ми живемо в повному євро-хаосі (єврейському хаосі). Моїй дитині, яка одна з найкращих дітей в районі які успішно склали ЗНО, відмовили у видачі стипендії бо (УВАГА) її тато, виявляється "не ТОЙ учасник війни". Люди - ущіпніть мене. Може я сплю? Я два з половиною роки ВОЮВАВ в Афгані. Саме ВОЮВАВ а не як тепер - постояв полісмен місяць на блокпосту на Сході і йому МВС видалю посвідчення "учасника б-д". Боже як бридко. І дітям таких псевдо-воїнів дадуть стипендію. Саме ТАКІ вояки (а не ті хто справді щось бачили) найбільше будуть горланити: "Землю давай мені!!! Землю!!!" Справжні Герої не люблять розповідати про свої подвиги. Саме у цьому їхня відмінність. Я не одержав обіцяної квартири, не одержав авто поза чергою, як обіцяли, все купив за свої зароблені гроші. Та й в маршрутці завжди плачу, щоб не портити собі настрій через горе-водіїв. А землю свою отримав (АЖ) через 30-ть літ. Я ніколи не бігав по кабінета, не кричав. Прийшов живий - ну слава Богу. Але те що всі влади які будь-коли були на території яку називають чомусь "незалежна Україна" роблять ВСЕ щоб народ цю країну зненавидів - це ФАКТ. І не кричіть "Слава Україні" Це ще ой як рано!!!
09 Листопада 2017, 12:48
А ще хочеться добавити для АТОвців (справжніх АТОвців, перед якими знімаю шапку): Наї**ли нас - наї**ть і Вас. Згадаєте моє слово. Зміниться влада (а це станеться неодмінно) і, як і я, повісите свої посвідчення на цвях в туалеті. І, як мені, буде вам бридко і до болю образливо
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024