Депутати Ковельщини – серед переможців обласної спартакіади самоврядців

06 Грудня 2021, 16:31
Депутати Володимирщини – серед переможців обласної спартакіади самоврядців 674
Депутати Володимирщини – серед переможців обласної спартакіади самоврядців

На спортивній арені ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбулася обласна спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад.

У змаганнях взяла участь збірна команда Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Ковельського, Луцького районів та депутатів Волинської обласної ради, інформують на сайті облради.

У вітальному слові голова обласної ради Григорій Недопад висловив сподівання, що перша спартакіада оновлених депутатських корпусів різних рівнів стане щорічною і традиційною. 

Упродовж дня депутати різних рівнів змагалися в особистому та командному заліках з мініфутболу, волейболу, шахів та шашок, а також настільного тенісу.

Отож, перше місце з футзалу виборола команда Луцького району; у волейболі першість дісталася Володимир-Волинській збірній; у настільному тенісі перемогли теж володимир-волинці – Олена Жуйвода та Сергій Литвин; у шашках найсильнішими виявилися представники обласної ради – Ірина Патлашинська та Роман Карпюк; у шахах – Тетяна Бабіч (збірна Ковельського району) та Олександр Бик (команда облради). Депутати облради Ольга Омелько та Валентин Кошельник також здобули «срібло» у настільному тенісі.

У загальнокомандній першості за результатами участі в усіх видах спорту за програмою спартакіади на найвищий п’єдестал піднялася команда Володимир-Волинського району, ІІ місце дісталося команді Ковельського району і ІІІ - команда Луцького району.

Читайте також:  Боксер з Володимира посів призове місце у Всеукраїнському турнірі

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024