У Ковелі та в селах громади заборонили пускати феєрверки і петарди

07 Грудня 2021, 12:02
Феєрверк / Фото ілюстративне 1523
Феєрверк / Фото ілюстративне

Ковельський міський голова Ігор Чайка видав розпорядження за № 355-р про заборону використання піротехнічних виробів у населених пунктах Ковельської територіальної громади.

Про Район.Ковель стало відомо з сайту Ковельської міської ради.

Згідно з розпорядженням заборонено використання піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютів тощо) фізичним і юридичним особам на вулицях, прибудинкових територіях, у громадських місцях, а також суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність у сфері ресторанного господарства, громадського харчування, розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення в межах Ковельської територіальної громади.

Суб’єкти господарювання (фізичні та юридичні особи) мають вести попереджувальну роботу з відвідувачами щодо недопущення застосування ними піротехнічних виробів поблизу вищезазначених об’єктів під час розважальних, святкових заходів та відпочинку.

Здійснюватимуть контроль за виконанням цього розпорядження Ковельський відділ поліції ГУ НП у Волинській області та відділ організації несення служби міста Ковель УПП у Волинській області. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024