Ковельчанин оригінально описав калюжу, що знаходиться на вулиці В'ячеслава Чорновола

15 Листопада 2017, 14:00
4168

Колишній голова Ковельської районної ради Ігор Верчук оригінально описав калюжу, що знаходиться на вулиці В'ячеслава Чорновола у мікрорайоні Сільмаш.

«Якщо будете підходити до площі, то, вірно, на час зупиніться помилуватися видом: на ній є калюжа, дивовижна калюжа! єдина, яку тільки вам вдавалося коли бачити! Вона займає майже всю площу. Прекрасна калюжа! Будинки і будиночки, які видали можна прийняти за копиці сіна, обступивши навколо, дивуються красі її», – це Микола Гоголь писав про Миргород ХІХ століття, зазначив Ігор Верчук у дописі на своїй сторінці у Фейсбук.

«Певно, що в багатьох містах і селищах теперішньої України є такі знамениті калюжі. Має й Ковель такі. Одна така красуня є на вулиці В'ячеслава Чорновола. Ну геть такісінька, як у Гоголя. Там ще крім калюжі багнюка по коліна впродовж всієї вулиці. Мешканці якось бредуть, де ж дітись. До міського голови ходили, та болото від того ніде не ділось .

Все б то якось було, коли б вулиця не носила імя історичної особистості сучасності Героя України В'ячеслава Чорновола. Ставлення до знакових постатей визначає рівень політичної свідомості.

Хоча політичні орієнтири, чи їх відсутність у міських владців, це окрема тема розмови, а вулицю необхідно привести до належного стану вже», – написав він.

 

Коментарі
15 Листопада 2017, 16:25
Любіть Батьківщину такою як вона є на чолі з Юлькою і не забудьте добавити приправу з БПП.
15 Листопада 2017, 16:59
А на фото Ігорок так виляпався в баюрі, що на себе став несхожий!
16 Листопада 2017, 00:06
А що говорити про дороги в р-ні *ПЕРЕВАЛКИ*( Ковель-2), 10 метрів спочатку, 10 в кінці доброзвісний відсів, середина порожня, хоча по звітам *засіяно* повністю, факт в наявності( перевірено)
17 Листопада 2017, 15:50
Ви колись чули про дорогу нежиття у ковелі? Хлопці ,що були на сході України ,забувають що вони вже на заході, коли їдуть на роботу по вул. Кутузова. Уся дорога не українізованої вулиці має мальовничиú ямково-холмистиú вигляд. Коли їдеш у маршрутці по ціú вулиці твіú хребет відчуває навантаження космонавта у центрифузі, твої вуха чують лаúливу мелодію обурення шофера,котриú через день щось клепає і ладнає у свому транспорті. А які екстримальні відчуття отримують велосипедисти ,коли розгинають погнуті колеса, коли ці бідні люди ,обхляпані брудом ,шукають у забутіû Кіндером дорозі, відвалені деталі свого вєліка. <br/>Жителі вул. Кутузова готують лижі, тому що перевізники один за одним відмовляються ламати одиниці автопарку, а місцевиû депутат міської ради не шукає правдивих висновків ,а всіх собак з автодорожників перекладає на перевізників. Ось вам твір на тему - дорога нежиття село Ковель. Автор негоголь
17 Листопада 2017, 15:59
Для тих хто не в курсі дивна вул.кутузова має вигляд букви -ц-.тобто 2 паралельні вулиці ,з різних заїздів поєднуються в одну яка ûде далі перпендикулярно. Ті дороги об'єднано в одну вулицю ,мабуть за однаково жахливим зовнішнім виглядом
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024