Кияна: пішохідну зону перекрило повалене дерево

16 Листопада 2017, 09:47
2369

Ковельчани обурилися з приводу того, що на вулиці Кияна в Ковелі вчора спиляли дерево на тротуар, що стало перепоною для пішоходів.

Про це у мережі Facebook повідомила Iryna Kistenyuk.

«Як можна так просто на пішохідну зону повалити дерево!? Може й задумка була гарна, але виконання як завжди. Я з дитячим візком змушена виходити на дорогу, або переходити на інший іншу сторону. Своїми силами зрушити не змогла. Це так облагороджують вул. В. Кияна (Ватутіна) для людей?» ‒ ідеться в її дописі.

Коментарі
16 Листопада 2017, 11:51
То кіндер з Бойком пиляють дерева для котелень а порахують газ
16 Листопада 2017, 12:22
Повністю з Іриною згідна. Ці дерева лежать з початку цих задуманих робіт, і якщо я не помиляюсь 2 тижні, а той більше я вже намагаюсь їх обходити. А цією дорогою щодня в школу та зі школи в садочок та з садочка ходять наші дітки, які вимушені йти по дорозі, Господаря немає. Всім все одно. Тай шкода мені інвалідів, яких у нас по вулиці доволі багато, і мам з візочками для яких не обладнана наша догрога, немає спусків, є гарні бордюри. Спробуйте перейти дорогу з дитячою коляскою по дорозі яка йде з с.Вербки в бік магазину Інесса......., і нажаль таких гарних бордюрів у нас є дуже бангато по вул.В. Кияна (Ватутіна). Шкода що ці тротуари з гарними високими бордюрами не подорозі нашим чиновникам. Майже щодня на вулиці В. Кияна (Ватутіна) зустрічаю маму яка змушена переносити інвалідний візок через дорогу, а це повірте не є легко.Але у неї немає виходу, і вона змушена це робити.<br/><br/><br/><br/>А спробуйте пройти на тротуарі біля НЗК на повороті щоб не перебігати той тротуар. Там калюжа на калюжі невже там не можна нічого зробити????????????????????????????Там душ можна приймати щоразу як переходиш Це гарне місце біля калюжі не можна перейти, там тебе машина обхляпає з ніг до голови і ти вимушений бігти.А цією дорогою щодня в школу та зі школи в садочок та з садочка ходять наші дітки,
16 Листопада 2017, 12:51
Коли вже деревяна гілкочка застрягне в Бойка в горлі?
19 Листопада 2017, 22:14
Не кияна, а Ватутіна. Ніхто нову назву не вживає, то й ви не бикуйте. Батьки і то були проти такого дурного перейменування.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39