Голова ковельської «Свободи» Ткачук послав на три букви «укропівця» Косцьов’ята

16 Листопада 2017, 09:52
4118

У ковельському «Білому» домі між депутатами всяке трапляється, але до такого, щоб під час «офіціозу» привселюдно «посилати», ще не доходило.

На засіданні постійної комісії Ковельської міської ради з питань житлово-комунального господарства виступала головний архітектор міста Людмила Мурай, пояснюючи важливість включення до порядку денного чергової сесії низки проектів рішень. Депутат з фракції «УКРОП» Володимир Косцьов’ят почав нарікати, що замість неї міг би прийти і доповідати керівник медичного об’єднання. На цю репліку відреагував депутат від «Батьківщини», старший брат мера міста Геннадій Кіндер, мовляв самого Косцьов’ята довго чекали, бо не було кворуму розпочати роботу комісії.

«Кіндер Геннадій, ще раз будете мене перебивати – вийдете із залу», – попередив Володимир Косцьов’ят.

«Чуєш, ти мені хто такий? Прокурор? Чи хто?» – спитав Геннадій Олексійович, який сидів поруч із Володимиром Кириловичем.

«Гєна, у нього такий самий представницький мандат, як в тебе і в мене», – заспокоював виконуючий обов’язки голови постійної комісії, керівник депутатської фракції ВО «Свобода» Вадим Ткачук.

«У коридорі зустрінеться – цілується. Нормальна людина. А тут мене з депутатів уже виганяє», – дивувався Кіндер-старший.

Коротка перепалка між ним та Косцьов’ятом закінчилася словами останнього: «Викличу поліцію».

«Ну визивай. Клоунаду тут робиш», – не стерпів Геннадій Кіндер.

Володимир Косцьов’ят знову почав щось говорити до Людмили Мурай.

«Що з ним робити?» – сказав хтось із депутатів, маючи на увазі Косцьов’ята.

«Укол йому треба дати», – прозвучало у відповідь.

«Головуючий, ну дивіться… що то робиться?! Може мені піти геть?» – обурився Володимир Кирилович, почувши про укол.

Працівниця секретаріату міської ради просила пана Косцьов’ята, що потрібно працювати, бо його і так всі довго чекали, а через нього не буде кворуму. На всі вмовляння продовжувати засідання «укропівець» відповідав, що то Геннадій Кіндер хоче зірвати комісію і перешкоджає йому виступати, а головуючому Вадиму Ткачуку заявив, що той не може керувати комісією.

«За те, що ви кричите і не зупинили Геннадія, я вам роблю зауваження. Друге. Ви дали можливість йому в моїй… у вашій присутності виражатися отак. Ви не на свому місці… Якщо ви не дозволяєте мені поспілкуватися із Мурай, я роблю вам зауваження. Ви, як головуючий, дозволяєте Кіндеру Геннадію зривати комісію», – звинувачував «свободівця» Володимир Косцьов’ят.

«Мені що, бігти йому рота закривати? Ви два мандати представницькі маєте. Ви мене у чомусь хочете звинуватити? Та якщо я вас зараз почну звинувачувати, то вам погано стане. Ви мене хочете звинуватити?! Ідіть до «УКРОПа»! Ідіть на…й! (нецензурна лексика – ред.)», – в серцях крикнув Вадим Ткачук і жбурнув перед собою об стіл матеріали сесії, які розлетілися по підлозі, а кришка від мобільного телефону полетіла в сторону президії, де нікого не було.

Присутніх просто приголомшив такий розвиток подій, а «посланий» Володимир Косцьов’ят залишив залу.

«Отака у вас фракція», – розрядив «нештатну» ситуацію Геннадій Кіндер, звертаючись до очільника міських «укропівців» Ігоря Пініса, який завірив, що «нормальна фракція».

«Якщо Косцьов’ята содержить там жінка чи діти, то мені треба гроші заробляти», – додав пан Кіндер.

Працівниця секретаріату повідомила, що засідання комісії відбудеться у понеділок, 20 листопада, о 10-й годині. Знервований Вадим Ткачук відразу ж застеріг, що його не буде.

Член комісії, депутат від «Батьківщини» Святослав Степанюк зауважив, що де-юре комісія є , а де-факто – не існує.

За словами Ігоря Пініса, ситуація у міській раді трошки за певних осіб виходить за норми демократії, законності та порядку.

«Згідний на сто процентів! Але вислухати того чоловіка (Косцьов’ята, – ред.), ну це треба мати силу волі», – запевнив Степанюк.

«Втрутилася людина, яка перебивала. Це не етично!» – настоював Пініс.

«Ігор, не криви душею! Ти, як голова фракції, невже не бачиш, що людина – не працездатна?! Людина – з іншого світу! Невже ти не бачиш?! Що ти кривиш душею?! Не роби такого!» – закликав Святослав Павлович.

Головний у місті «укропівець» нагадав, що пану Косцьов’яту виборці довірили такий самий мандат, як і Кіндеру. Мовляв, громадяни зробили свій вибір. Степанюк з цим погодився.

«То що, ви звинувачуєте громадян міста Ковеля в тому, що вони неадекватні? Можливо їм якраз такі люди і подобаються, як пан Косцьов’ят. Погодьтеся, так що… бо це є суттєво… Ще міський голова голів фракцій не зібрав. У нас сесія «на носі», а ми позицій не узгодили. Не можна ламати через коліно. У мене задачі і цілі одні, поставлені переді мною моїм керівництвом: це демократія у місті і перебудова держави», – заявив Ігор Пініс, коли присутні залишали залу. 

Коментарі
16 Листопада 2017, 12:00
Мене там не було
16 Листопада 2017, 12:02
А ЩО СВОБОДА ЛІС БІЛЬШЕ НЕ КРИШУЄ
16 Листопада 2017, 12:21
я избранный ! нет, ты посланый !
16 Листопада 2017, 12:31
а яб кукукнотуму костовяту щеб в рило заїхав
16 Листопада 2017, 12:45
Молодець, Вадим, але не туди ти кукукнутого послав. Там він побував, коли сидів у СІЗО за знищення меблевої фабрики. І для нього це - лише задоволення, тому він тебе послухав і, згадавши радісне минуле, пішов...<br/>Послати кукукнутого треба гуртом в Ліпіни для проходження курсу лікування і відновлення інвалідності. Тоді Ізіда Володимирівна оформить опікунство. Матиме соціальну допомогу в додаток до вовни, яку настриже з клієнтів.
16 Листопада 2017, 13:48
зійшлося в смертельному двобої бидло з бидлом
16 Листопада 2017, 14:03
Тут не поліцію викликати треба , а дебелих санітарів з Ліпін . Панове виборці, слідуючий раз ,коли голосуватимете - ДУМАЙТЕ!!! А то складається враження, що дурень- не депутат, якого ви вибрали, а ви!
16 Листопада 2017, 15:03
косцовяту довірили мандат такі самі як він
16 Листопада 2017, 15:20
Молодець Ткачук!!!
16 Листопада 2017, 16:27
Ткачук МОЛОДЕЦЬ!!!! Хоч один сказав в голос,кокнутому, про те що може сказати переважна більшість депутатів.
16 Листопада 2017, 16:37
та скиньтеся на лікування цьому придурку , невже ви не бачите, що це психічно хворий чоловік!!!!!!!!!
16 Листопада 2017, 16:52
Хай його Пініс і Стасючка лікують.
16 Листопада 2017, 18:12
в укропі ковельському є два нормальних депутати далека і сеник всі другі больні
16 Листопада 2017, 18:18
То ти пропонуєш Далека і Сеник скинутись?
16 Листопада 2017, 20:29
Якщо людина є психічно хворою, її не ставлять депутатом, а лікують, визнають недієздатною або обмежено дієздатною, призначають опікуна або піклувальника. Оце є повага до хворого і розуміння його біди. Ми ж спостерігаємо, як особу, що страждає на параноїдну шизофренію з вираженою манією величності, використовують як інструмент то одні, то інші. Тривалий час його &quot;опікала&quot; адвокатка-аферистка, а тепер Укропівці перехопили естафету. Позитивного результату від такої експлуатації Косцьов'ята ще ніхто не отримав і ніколи не отримає.<br/>З року в рік один і той же сценарій: нацькований &quot;опікуном&quot; Косцьов'ят агресивно кидається на &quot;жертву&quot;, прагне її пошматувати, а публіка дивиться на нього, як на клоуна і хіхікає. Всерйоз його ніхто не сприймає. Так що або Укропівці цього ніяк не можуть усвідомити, або ж цілеспрямовано хочуть показати лише видимість боротьби з негативними явищами і ні в якому разі не бажають їх викорінити.
16 Листопада 2017, 21:04
Вадим дякую, хоч хтось не боїться вочі правду казати, хоч хтось не за галімі дивіденти як пініс, івахів , кіндер, а просто правду казати, дякую свободівцям що в них є такі люди. хочю з вадимом особисто познайомитися.
16 Листопада 2017, 21:31
Гарне оповідання. Потішили. Купа смайликів))))))))))
16 Листопада 2017, 22:36
якщо пініса зачепити то він починає гавкати і плюватись.
16 Листопада 2017, 23:15
Тєбю не потрібно чіпати , ти так смокчеш.
16 Листопада 2017, 23:25
Кілька укропівців поставили раком усю владу.Вони і є справжня сила,здатна на діі.Всі інші -барахло.
16 Листопада 2017, 23:27
Як мене ті укропи дістали.Як би не вони,я був увесь Ковель приватизував.
16 Листопада 2017, 23:31
Від Укропа банді жопа!
16 Листопада 2017, 23:41
Не дай бог,щоб Пініс став мером.Він же всю чиновницьку братію позвільняє і пересажає.Нам треба спокій.
16 Листопада 2017, 23:46
Поведінка Косцьов'ята вказує на наявність істотного психічного розладу, що проявляється в маренні на фоні завищеної самооцінки, відчуття всемогутеості та самозакоханості. При такій патології хворі не можуть повністю усвідомлювати значення своїх дій та керуватися ними. Дієздатність таких осіб є обмеженою і вони не повинні обіймати посади, повязані, зокрема, з управлінськими функціями. Дивуюсь, як Косцьов'ят став депутатом, як не помітили явну неадекватність його поведінки.
16 Листопада 2017, 23:52
лікарю, ще раз говорю якщо будете про мене пагане писати вийдите з цього чудового сайту
17 Листопада 2017, 01:37
він вже тут присутній!!!
17 Листопада 2017, 15:52
Ці УКРОПи -меру жопа!
17 Листопада 2017, 17:51
Ці УКРОПи-меру до жопи!
17 Листопада 2017, 22:02
Іде повільно, походка дуже змінилася...
18 Листопада 2017, 15:57
ДЕПУТАТ КОСЦЬОВ'ЯТ : 1. ПРИТЯГНУТИ ХУЛІГАНА ЗА 173 КУпАП ЗА ОБРАЗЛИВУ ПОВЕДІНКУ В ПУБЛІЧНОМУ МІСЦІ; <br/>2. ДО АДВОКАТА АГЕЄВОЇ І РАЗОМ З АРТЮШЕНКО В СУДІ СТЯГНЕННЯ МОРАЛЬНОЇ ШКОДИ ЗА ОБРАЗУ - ЗА &quot;ПОСЛАННЯ НА Х...&quot; ?<br/>АБО ДОЗВОЛИТИ ЇМ ТАК ДАЛІ ПОСТУПАТИ, ЧОГО ДОБРОГО, НАСТУПНИЙ РАЗ НА КОМІСІЇ ЧИ НА СЕСІЇ І ПО ШИЇ ДАДУТЬ?
18 Листопада 2017, 16:19
1. Притягнути хулігана Косцьовята В.К. за ст. 173 КУпАП.<br/>2. Звільнити Косуьовята В.К. від відповідальності за неосудністю через недієздатність (інвалід ІІ групи загального психічного захворювання).<br/>3. Вжити заходів примусового медичного характеру до Косцьовята В.К. як соціально небезпечної особи.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром