У Ковелі відзначать День Гідності та Свободи і вшанують жертв Голодоморів

16 Листопада 2017, 18:16
4868

Про відзначення Дня Гідності та Свободи у Ковелі йшлося на засіданні організаційного комітету, яке провів заступник міського голови Ігор Прокопів.

Він ознайомив присутніх із змістом розпорядження міського голови, яким затверджені культурно – мистецькі, просвітницькі, патріотичні заходи, що відбуватимуться у місті, – повідомляє прес-служба Ковельської міськради.

Зокрема, 21 листопада о 15.00 год. в Палаці учнівської молоді розпочнеться тематичний вечір «Герої завжди поміж нас».

По завершенню – хода до пам’ятника борцям за волю України, де відбудеться поминальна панахида за Героями Небесної Сотні та полеглими за незалежність і суверенітет нашої держави під час проведення антитерористичної операції.

Потому ковельчани покладуть квіти до підніжжя пам’ятника.

У цей день в центральній частині міста звучатимуть патріотичні пісні.

У музеї діє виставка, де розповідається про участь ковельчан у Революції Гідності.

Впродовж листопада у навчальних закладах проводитимуться відповідні заходи: лінійки, години спілкування, бібліотечні уроки, виставки малюнків, присвячені героїчним подіям.

Також члени оргкомітету обговорили план заходів до Дня пам’яті с. 25 листопада о 15.30 біля меморіальної стели «Хрест пам’яті жертвам більшовицького терору» розпочнеться мітинг-реквієм. О 16.00 ковельчани приєднаються до загальнонаціональної хвилини мовчання та акції «Запали свічку». Священики відслужать поминальну панахиду.

У цей день по місту будуть приспущені державні прапори з траурними стрічками та обмежено проведення розважальних заходів.

Коментарі
17 Листопада 2017, 13:25
День "Гнійності"
17 Листопада 2017, 17:17
Ти не псих. Ти просто дурак...
17 Листопада 2017, 17:38
Назви хоч одну країну світу, де відмічається стільки різноматнітних "днів". Гідності негідності, початку остаточного зубожіння, день модних підарів, день кидка яйцем по янику... Ті, що на крові людей прийшли до влади плодять дні, щоб запихути людям у голови антилюдську ідеологію, а скакуни і раденькі поскакати в черговий раз. Ну, прийняли вихідним католицьке Різдво, зараз на черзі будуть рамадан та всі жидівські шабати. Ще через років двадцять такої політики синагог і штундівських хат буде більше, ніж православних храмів. А це вже геноцид нації по релігійній ознаці.
18 Листопада 2017, 19:17
так вони того й хочуть. думаєте для чого була створена бандеріфвська церква? Шоб взагалі знищити православ"я в україні. ось для чого
18 Листопада 2017, 19:45
Не звертайте уваги на те примітивне бидло, що дзявкає за обіцяних кремлядями 30 дерев'яників на Україну. Не заважайте їм захлинутися власною жовчю та блювотиною.<br/>Слава Україні!
18 Листопада 2017, 20:11
Хуяцький, ти ще нічого не зрозумів? Час вашого гавкання закінчується. Народ з ростучим покращенням життя вас скоро розвісить на памятниках вашого бандери, так що втікайте в рашку, вас там все одно не впізнають, ви ж тільки в баолаклавах сміливі. Гандон кусацького собаки.
18 Листопада 2017, 22:55
От ти багатоніке падло ФСБешне у всому розбираєшся і у цицьках і у церквах і у політиці! Піська у старого маразматика не стоїть - то і дрочить по всіх сайтах.
18 Листопада 2017, 23:20
Ура, козломордий гермафродит, останній справжній мазохіст, знову намалювався, щоб власною дупою закрити затравлених побратимів. Як там чемодан-вокзал-.....? В Польшу вас вже не пускають, догавкались? А скоро вже й в країні вам місця мало буде, або знову перемалюєтесь по старій звичці в стукачі, або передавлять вас. Діти вас не проклянуть, бо в підарів діти тільки усиновлені, а в нас ще такого закону немає. Як там, дрочите ще на памятники бандерам і шухевичам?
18 Листопада 2017, 23:21
Блюй, доки не захлинешся, козломордий, блюй!!!
19 Листопада 2017, 00:38
Грррр..... гав.гав,гав. Чули, вилупки, ваших вятровичів і шереметів вже поляки не пускають? А чули, що пільговий прохзд вантажів теж перекрили? Певне,Ю це рука Москви, тож вона памітники бандерам та іншим підарам ставить?
19 Листопада 2017, 14:58
Замість писати нісенітниці то засукайте рукав і хоч щось зробіть для Украіни!!!!!Що за манера спілкування? Чийого Ви батька діти!!!! Не можна так хаяти один одного ., а краще красиво допоможіть!!!
19 Листопада 2017, 20:20
Не козломордого батька ми діти, на відміну від тебе
19 Листопада 2017, 20:53
Нацики, суки, догавкались? Третій день стою за дозволом, поляки не пускають. Сказали, що з бандерами в Європі робити нема чого. Козломорді, чи як ви там, свободи і інші козли, приходятьте до Козака на стоянку, там вас отоваримо по самі вуха. Є пару іранців на фурах, то ваші жопи їм дуже заканають.
19 Листопада 2017, 22:39
А чого ти в поляків забуло? Ідь в кацапську педерацію, там тебе Платон не дочекається...
19 Листопада 2017, 23:19
А я в поляків нічого і &quot;не забульо&quot;. Я, бику ти волинський, везу на Францію кабеля з Южмаша через вашу срану Польшу, од нєхєр дєлать заліз на ваші новини і стало доходити, що ваші нацики по тупості і небезпечності для країни дадуть фору любим нашим салтовським обкуреним бандюкам. А в Рашку я стільки поїздив, скільки ти в руках не тримав те паскудство, яке вважаєш своїм пісюном, гамнюк. Там теж особого добра нема, але попроще, як тут.
20 Листопада 2017, 01:05
Якщо тобі попроще, значить ти такий самий простий, як кацап і тобі в кацапській педерації буде комфортніше, ніж в Україні. Їдь на ПМЖ...
20 Листопада 2017, 10:40
случай......у меня грузился продукцией на украину хохол еврофура, правда пил три дня , я его по землячески не отдал полицаям, так же в очереди стоял поляк, так вот этот поляк высказывал свое мнение про украинцев водителей, говорит , это херня что он пьет, они говорит дошли уже до того, что на стоянках воруют биотуалеты, а самое говорит смешное, что вместе с дерьмом, но как это было высказано, с каким злорадством, не братья вы им, поляки призирают вас....
20 Листопада 2017, 17:04
Ти це про себе розповіло. Як поляки та українці люблять козломордих і як козломорді перейшли на настоянку глоду на метиловому спирту, всі знають...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром