Злодій, який обікрав магазин у Люблинці, палив речові докази на балконі

17 Листопада 2017, 16:36

Учора волинські поліцейські затримали двох жителів селища Люблинець Ковельського району, котрих обґрунтовано підозрюють у скоєнні напередодні вночі крадіжці товарів із місцевого магазину на понад 15 тис. грн.

За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, слідчі проводять досудове розслідування, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

У середу, 15 листопада, до поліції із заявою про крадіжку звернулася жителька райцентру. Вона повідомила, що вночі невідомі злодії обікрали продуктовий магазин у селищі Люблинець. Зловмисники пошкодили двері закладу й викрали з приміщення продукти харчування, тютюнові вироби, мобільний телефон, а також 15 тис. грн.

Поліцейські оперативно вийшли на слід крадіїв і провели санкціоновані обшуку за місцем їх проживання. Під час одного із обшуків 35-річний правопорушник зачинився в помешканні й на балконі багатоповерхівки почав спалювати речові докази та викидати їх з квартири на вулицю.

Поліцейські затримали за підозрою в скоєнні крадіжки з магазину 25 та 35-річних жителів селища й помістили їх до ізолятора тимчасового тримання. Викрадене майно вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 ( крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Проводиться досудове розслідування.

1