У Ковелі відбудеться презентація нової книги Макса Кідрука

19 Листопада 2017, 16:00
2450

Макс Кідрук, 27 листопада, завітає до Ковеля з презентацією нової книги.

Про це повідомляється на сайті Ковельської центральної районної бібліотеки.

«Не озирайся і мовчи» — містичний роман з елементами жахів і техно українського письменника Макса Кідрука. Твір зачіпає проблему спілкування між батьками та дітьми, дитячої жорстокості та підліткового бажання втечі від реальності.

За словами автора, за стилістикою роман є логічним продовженням традиції закладеної в попередніх його творах «Жорстоке небо» та «Зазирни у мої сни».

«Це сюжетний роман, історія, де є елементи, зубодробильної містики, ситуативного хоррору та техно. Поряд з тим – це історія з подвійним дном, яка зачіпає дуже багато важливих тем: проблемного спілкування між батьками і дітьми, тема підліткового ескейпізму», – сказав Макс Кідрук.

 

Події роману розгортаються довкола чотирнадцятирічного юнака на ім’я Марк, який у своїй школі є об’єктом постійних цькувань і знущань. Знайомство хлопчака з дівчиною Сонею приводить його до місця, що зупинилось у часі, де той може сховатись від своїх життєвих негараздів, однак ця місцина є осередком набагато страшніших речей.

Друком роман вийшов у видавництві «Клуб сімейного дозвілля», а до продажу надійшов у вересні 2017 року.

Автор проводить масштабний презентаційний тур із новим романом сотнею українських міст, маючи на меті привезти книгу до людей, які мають обмежений доступ до книгарень. 

Презентація у Ковелі відбудеться о 13.00 годині в залі Ковельської центральної районної бібліотеки.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024