Судитимуть ковельчанина, який на свята пускав феєрверки під вікнами міськради

07 Січня 2022, 12:05
Фестиваль / Фото ілюстративне 965
Фестиваль / Фото ілюстративне

Попри заборону, у Ковелі люди продовжують пускати феєрверки.

За незаконні дії впіймали лише одну людину, яку притягнуть до адмінвідповідальності. Про це Район.Ковель стало відомо зі сторінки міського голови Ковеля Ігоря Чайки.

«Днями «салютували» просто під вікнами міської ради. На ближчій до приміщення клумбі перед ялинкою, довкола якої о 17 годині було багато людей з дітьми. З немовлятами в колясках. А якби стався збій? А якби салюти на «честь» дня народження одного з молодиків, поцілив у натовп? Та навіть від думки про це стає моторошно...», –  йдеться в дописі Ігоря Чайки.

Міський голова зазначив, що даного правопорушника знайшли.

«Поліція вже встановила особу цього 31-річного ковельчанина, який хотів зробити незабутнім свій день. Тепер запам’ятає. На нього склали адмінматеріали та направили до суду. Йому світить штраф за адмінпорушення, стаття 195-6 КупАП. Тягне за собою накладення штрафу від тридцяти п'яти до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», – зазначив міський голова.

Він також закликав ковельчан не бути осторонь і викликати поліцію, коли хтось пускає феєрверки.

«Але чи допоможе? От, думаю собі, може ініціювати співпрацю «петардистів» з ветеранами АТО? На тижнів два десь в тербатальйоні хай би повчилися військової справи. І подивилися заодно в очі тим, хто потерпає через птср і кому ці «салюти» — щоночі роками спати не дають. Не стійте осторонь, коли бачите такі безчинства. Фіксуйте, знімайте на камеру. Викликайте поліцію. Безпечне місто – це про особисту відповідальність кожного», – написав Ігор Чайка.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024