Наука і бізнес – рушії розвитку України, – Ігор Верчук

24 Листопада 2017, 14:00
6928

Інновації в сфері науки мають стати одним із рушіїв розвитку економіки України.

Завдяки реформуванню вищої та професійної освіти, з’явиться можливість осучаснити ринок праці та зблизити його з потребами роботодавця і працівника. Так вважає фахівець зі зв’язків з громадськістю Ковельської міської організації політичної партії «Народний Фронт» Ігор Верчук.

З’їзд «Народного Фронту»
З’їзд «Народного Фронту»

Він зазначив, що таким чином можна побудувати тісну співпрацю між наукою та бізнесом. 

«Аби українці були конкурентноспроможними порівняно з країнами-сусідами, потрібно провести системну реформу з оплати праці. Це питання контролюватиме «Народний Фронт». Окремо працюватимемо для підвищення продуктивності праці та рівня освіченості працівників», - додав Ігор Верчук.

Нагадаємо, нещодавно у Києві відбувся з’їзд «Народного Фронту», під час якого члени партії окреслили пріоритети на наступні два роки. Серед інших важливих тем, які обговорили на з’їзді, - підтримка державних програм енергоефективності, нарощування видобутку вугілля, обов’язкове медичне страхування, продовження децентралізації, достойний рівень пенсійного забезпечення та продовження реформ у соціальній і трудовій сферах.

Прес-служба Волинської обласної організації політичної партії «Народний Фронт»

Коментарі
24 Листопада 2017, 16:09
Ігоре Васильовиче може вам уже потрібно зрозуміти що політика це не ваше. Можливо ви себе будете краще почувати у сфері Спорту звідки ви починали свій шлях.
24 Листопада 2017, 17:22
Шановний Ігор Васильович, покажіть будь-ласка на своєму прикладі як це має бути. Відкрийте підприємство та покажіть як проводити системну реформу з оплати праці на ньому в Україні . А ми прості люди , проконтролюємо "Народний фронт " і дамо оцінку, та можливо відсвяткуємо перший Ваш мільйон. Можливо за Вашим прикладом і потянуться за Вами люди.
24 Листопада 2017, 20:27
ТАК А ДЕ ПРАЦЮВАТИ УКРАЇНЦЯМ, ХТО НЕ В &quot;БПП&quot; АБО НЕ Є ЧЛЕНО СХОЖОЇ &quot;ЗГРАЇ&quot;, КОЛИ ПІДПРИЄМСТВА ПОЗНИЩУВАЛИ, А ПІДПРИЄМЦІВ &quot;ПОДАВИЛИ&quot; .<br/>ХІБА, ЩО, ЯК КАЗАВ ДЕЩИЦЯ (МЗС), - &quot; МИ ДУЖЕ РАДІ, ЩО НАШІ УКРАЇНЦІ ДОПОМАГАЮТЬ ЕКОНОМІЧНО РОЗВИВАТИСЬ ПОЛЬЩІ&quot;.<br/>ПОПРОШУ: ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ УТОЧНИТИ ЧІЙ МИ МАЄМО &quot;осучаснити ринок праці та зблизити його з потребами роботодавця і працівника&quot; ?
24 Листопада 2017, 21:20
Політика- то також робота . Але язиком молоти то не мішки тягати!
24 Листопада 2017, 21:48
Чому фото без борідки &quot;а-ля Гузь Смідинський&quot;? Неповага до того, хто годує Вас.
25 Листопада 2017, 09:45
Це яка по рахунку партія у вашій біографії?
25 Листопада 2017, 15:47
&quot;Розумна&quot; міна та набір загальних фраз створюють тільки ілюзію наявності інтелекту...
26 Листопада 2017, 12:44
Але ж він трішки розумніший Кличка! Хто іде в політику чи в депутати ви ще не зрозуміли?
28 Листопада 2017, 11:22
Все правильно потрібно самим відкривати МП і помаленьку працювати Бізнес - це ризик і не треба боятися , а треба вчитися і вдосконалюва тись. А як за кордоном першим теж було нелегко , а праця і труд все перетруть , а бачити все погане ось на що ми мастаки. Я цілком згідна із Верчуком.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024