Час темряви: у Ковелі із запізненням вмикається вуличне освітлення

25 Листопада 2017, 10:31
6842

Ковельчани нарікають на відсутність вуличного освітлення у вечірню пору доби.

«Країна перейшла на зимовий час, а Ковель видно ні ? В 17,00 на вулиці стоїть повна темрява, ліхтарі ніде не горять. Пів біди коли б тротуари були рівні. Жоден пішохідний перехід не освітлюється. Це добре коли є світлофор, а коли немає?», – пише Микола Бойчук на сторінці «Ковель Life» у Фейсбук.

«Водії літають містом і перейти дорогу в умовах темряви це ціла пригода. Це дорослим проблемно а діти повертається зі школи ідуть з якихось секцій чи гуртків як їм бути? В темряві водії просто не бачать пішоходів. Питання при яких умовах має включатись вуличне освітлення? Чи у нас по годинах? І немає значення чи повна темрява чи світить сонце – головне графік . 

Такий стан речей ще раз доводить що про людей ніхто не думає. Думають про цифри про економію і не важливо якою ціною це дістається простим ковельчанам», – зазначає чоловік.

На доказ темрямви і відсутності вуличного освітлення Микола Бойчук додав фото.

 








 

Про цю проблему також говорили на останній сесії міської ради, 23 листопада. Депутат Богдан Солодуха звернув увагу, що із запізненням вмикається вуличне освітлення. В свою чергу Андрій Мілінчук просив вжити заходів щодо освітлення пішохідних переходів.

Користувачі мережі у коментарях до допису зазначають, що «зате посеред білого дня не одноразово ліхтарі горять». А також діляться списком вулиць, де немає освітлення: «На Грушевського за перехрестям з Мечнікова - Липинського десь тижні півтора тому на протязі приблизно десяти днів світло не вмикали взагалі!»; «Теж вчора у 17.00 йшла по вулиці Чайковського в темряві»; «Вулиця Загородня ліхталі не горять місяць»; «Косачів через день включають освітлення, чи краще, через ніч», – йдеться у коментарях.

Коментарі
25 Листопада 2017, 12:58
Тому що Товстига підіграв Вересу ьі той виграв тендер на надання послуг по освітленню вулиць. А Балак економить і тому вмикає світло пізніше. Хоча міська рада платить за все по повній програмі. Бабки десь осідають в надійному місті.
25 Листопада 2017, 15:11
В місті почали замінювати вуличні ліхтарі. Хотілося б дізнатися, коли нарешті замінять ліхтарі на Сільмаші на світлодіодні, такі як встановили вздовж траси??? Чи почне нарешті освітлюватися на Сільмаші частина вулиці що йде вздовж будинку Відродження 20 гуртожитків Боровця 1, 3 , церква, новий чотириповерховий будинок і виходить вулиця до 11 школи , далі до РЖКП 2. До речі не мішало б ту вулицю вже нарешті заасвальтувати
25 Листопада 2017, 15:40
уже більше місяця нема світла і на вулиці НЕКРАСОВА. Ті умільці які встановлюють ДУЖЕ ДОРОГЕ вуличне освітлення порвали кабель в районі ЧЕРЕМУШОК. Зам МЕРА ТОВСТИЗІ це по цимбалам. Головне-ВІДКАТИ.
25 Листопада 2017, 17:13
Економте цілу ніч!
25 Листопада 2017, 18:38
Темрява друг молоді
26 Листопада 2017, 19:24
А брестська від трьох святих і далі, а також світлофор не працюють вже тиждень, і немає до того нікому діла. Але чекаємо першої аварії на світлофорі і світло буде.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром