Відомо, хто чистить сніг на дорогах у селах Ковельської громади

13 Січня 2022, 16:12
Засніжена дорога / Фото ілюстративне 2053
Засніжена дорога / Фото ілюстративне

У Ковелі обговорили зимове обслуговування доріг місцевого значення в селах громади.

Про це Район.Ковель стало відомо зі сторінки міського голови Ковеля Ігоря Чайки у фейсбук.

Міський голова разом з заступниками, секретарем ради та керуючим справами провів нараду зі старостами сіл Анатолієм Боркою, Юлією Трофимчук, Петром Бородієм та Ігорем Корнійчуком

Під час зустрічі узгодили не вирішені питання щодо обслуговування доріг в селах громади в період зими. Зазначається, що на КП «Добробут» поки немає достатньої кількості трактористів. Тож разом із директором підприємства Ігорем Михалевичем погодили, що для сіл Тойкутського округу (Доротище, Гішин, Тойкут, Заріччя, Воля, Лапні, Любче) КП «Добробут» передасть трактор, а з місцевим водієм-трактористом укладуть трудову угоду. 

«Ці села найбільш віддалені від Ковеля, тому треба, щоб, скажімо, в період рясних снігопадів людина, готова відразу виїхати на розчистку доріг, була на місці», – зазначив Ігор Чайка.

Розчищати і посипати дороги піщано-соляною сумішшю в Білинському (Білин, Колодниця) і Ружинському (Ружин, Городилець, Клевецьк) старостинських округах допомагатимуть працівники КП «Добробут» і місцевий мешканець-тракторист, з яким так само укладуть трудову угоду. Техніку надасть «Добробут».

Дороги Зеленського старостинського округу (Воля Ковельська і Зелена) – найближче до Ковеля. Тому їх будуть обслуговувати працівники КП «Добробут» власними силами.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024