«Перевізник не дозволяє возити за просто», – водій пояснив, чому висадив з маршрутки сина атовця

27 Листопада 2017, 10:46
5840

Водій волинської маршрутки заявив, що перевізник не дозволяє возити за просто так дітей з багатодітних сімей.Так він пояснив, чому висадив сина загиблого атовця.

Про це пише «Перший».

15-річного сина загиблого атовця Сергія Гулюка у грубій формі висадив з маршрутного автобуса водій. 

Водій заставив вийти дитину з маршрутки, тягнувши хлопця за руку, вирвавши в нього з рук рюкзака та кинувши на протилежне сидіння. Мовляв, «у мене таких як ти багато і я не змушений вас всіх возити».

Сам водій Володимир Уєвич розповів, що хлопчик сів у маршрутку в Ковелі та пред’явив посвідчення дитини багатодітної сім’ї. 

«А це категорія населення, яких вже не перевозять безплатно. Хтось там казав, що я висадив хлопця просто на дорозі. Ні, на наступній автостанції», – каже водій та називає себе заручником ситуації, адже перевізник не дозволяє возити за просто так дітей з багатодітних сімей. Також Володимир Уєвич спростовує інформацію, про те, що «шарпав» малолітнього пасажира, називає це наклепом ЗМІ. 

 



 

Натомість активісти пропонують Депараменту інфраструктури ОДА під час тендеру надавати перевагу тим перевізникам, які гарантуватимуть безплатний проїзд атовцям та членам їх сімей. 

Водночас директор Департаменту Іван Мирка каже, що неможливо такі речі прийняти на регіональному рівні, такі справи має вирішувати Кабмін, запевнив чиновник. 

 


 

Опісля атовці вже в коридорі «наїхали» у грубій формі на водія. Кажуть, що перевізника одного достатньо оштрафувати, розірвати договір і вони почнуть возити усіх підряд. 

 


 

«Що буде з водієм та перевізником?» – поцікавилися у посадовця присутні активісти та атовці. На що Іван Мирка знову відповів, що немає права покарати перевізника і водія.

Зауважимо, представник родини загиблого атовця повідомив, що мама хлопчика не хоче подавати в суд, а задовольнилася б вибаченнями водія. 

Опісля головуючий на нараді сказав, що є питання до працівників автостанції, які продають білети. Адже хлопець, якого вигнали з маршрутки, кожного тижня повертається з Ковеля, бо навчається там у ліцеї, тож на автостанції мали би його пам’ятати. 

«Я зберу перевізників і ще раз поговорю про перевезення атовців та членів сімей загиблих», – підсумував Мирка та додав, що голова ОДА Володимир Гунчик запропонував заклати у бюджеті на 2018 рік 5 мільйонів гривень для безплатного проїзду цієї категорії населення. 

Коментарі
27 Листопада 2017, 13:24
Ганьба владі!!! Нічого не можуть зробити!!!!
27 Листопада 2017, 13:36
а що ця влада для людей доброго зробила? нам скоро кінець.
27 Листопада 2017, 13:49
Він дитину на наступній зупинці висадив. А він запитав чи є гроші щоб назад добратись? Чи є можливість комусь подзвонити. Він висадив і все...
27 Листопада 2017, 14:00
головні проблеми їбанутої країни
27 Листопада 2017, 14:40
Не може нічого зробити , бо вже взяв взятку , колективну, а тепер як , перевізник розкаже , вот такі пироги малята.
27 Листопада 2017, 14:50
Оце б хотілося б побачити реакцію цього водія чи перевізника,якби висадили його дитину. В нього законне посвідчення,законні документи і законний квиток. Які претензії до дитини? Все згідно закону держави Україна. А перевізник не каже напихати в автобуси людей без білетів,а водії напихають. Від Ковеля до Луцька 45 грн.,А від Луцька від Променя до Ковеля 50 - ото така математика і така совість водія. І шкода що він такий не один, а непокараність породжує нові порушення. В Європі вже за ці дві доби маршрут передали іншому перевізнику,а в цього б забрали ліцензії і він би їх не побачив ще довго. Знаєте навіть в Польщі наших людей з першого разу не викидають з транспорту і не штрафують за безбілетний проїзд, А попереджають, що наступного разу випишуть штраф. Що ми там заробітчани,острабайтери і наймити. А це в себе в дома??????.... земляки?..... Жах. Здоровий дядько - дитину...????!!!!!
27 Листопада 2017, 16:07
Подивись на морду водія з точки зору фізіогноміки. Вилититий садист!
27 Листопада 2017, 16:07
Прикро! Прикро що в нашій владі взяточники! Те що Мирка взяв взятку у перевізниці, то це вже зрозуміло.Те що він розказує що не може нічого зробити, - брехня. В його владі розірвати договір з цим перевізником, іоголосити слідуючий тендер на цей маршрут. В його владі наказати перевізника. Лльо!!!!!!!!!!!! ГУНЧИК!!!!!!!!!! Ти ж казав що розберешся з перевізником!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Саме час щоб тим Миркою з Гунчиком разом зайнялося НАБУ<br/> Чиновники , ви подуріли???Дитина сідає в автобус. Показує ЗАКОННЕ посвідчення багатодітної сімї, а якась наволоч викидає ту дитину на якійсь зупинці,і в нього совість не мучить, чи є в тої дитини кошти, чи добереться та дитина, чи хоч би з нею нічого не трапилось. Чи я правильно зробив , що висадив невідомо де. А якщо заблудиться????<br/>Алеж ні оцей дибіл розказує , що йому власник забороняє. Доходить діло до обл держ адміністрації і що???? А нічого, Мирка не може покарати негідникма, бо всиг вже взяти.<br/>МИРКА - наволоч, сам вийдеш з кабінету, чи тебе на вилах винесуть?????????? Скільки взяв??????
27 Листопада 2017, 16:16
И ведь главное, знаю отлично я,<br/>Как ОНО произносится,-<br/>Но что-то весьма неприличное<br/>На язык ко мне просится...<br/><br/>В.Висоцький
27 Листопада 2017, 16:51
То нах...я ту мирку тримати з захмарною зарплатою якщо він ні на шо не здатний.
27 Листопада 2017, 17:28
Кому тепер що не ясно????? Чому оті перевізники так розпоясались і нічого не бояться , що йдуть на відкритий кримінал<br/>Тому що зі свіх так званих підприємців - перевізників Мирка має нормальні гроші, він їх &quot;кришує&quot; і вони творять що хотять.
27 Листопада 2017, 18:31
Якого біса мати у суд відмовилась подавати ??????????
27 Листопада 2017, 19:53
Тільки за АТОвців та членів сім'ї АТО вимагають <br/>А чому не вимагають за інших пільговиків????<br/><br/>АТО де війна???<br/>4 роки там АТО чому не проголошено надзвичайний стан???<br/><br/>Значить внас в Україні немає війни<br/>Бо дійсно хлопці які були в АТО то вони там до цього часу <br/>А ці що ходять в камуфляжі, п'яні їх потрібно ізолювати від людей бо вони вже не відчувають землі під ногами<br/>Жінки з дітьми обходять їх стороною бо вони їх бояться
27 Листопада 2017, 20:33
інші пільговики то не пільговики. а ми основні.
27 Листопада 2017, 20:38
Але в Мирки причухан- я упала з самосвала тормозіла головой. ШАНОВНІ що той Мирка може вирішити, якщо ВОНО постригтись і розчисатись неможе.
27 Листопада 2017, 21:35
А в законі нема визначення на безкоштовний проїзд член родини воїна АТО. І дитина, яка була висаджена з автобуса серед дороги показала інше посвідчення - БАГАТОДІТНА СІМ'Я<br/>І саме це дає за законом право на безкоштовний проїзд , а не член сімї атовця. Вчіть сапрамат перед тим як херню писати
27 Листопада 2017, 21:35
Давайте почнемо с того аби дитина показала посвідчення що він є син загиблого атовця ніхто його не висажувавб з того автобуса,атоаців поважають,коментарі самі погані пишуть наймані люди від преси,зверху був коментарь за багатодітних, скажу грубо ''''вмієш спускати ...годуй.. перевізник твоїх баришні не спускав... Ми своїх дітей самі годуєм а ти б...ть кончана понароблюєш жінкам ,коханкам,циганам,бо в тебе пре пре то дрочи в кула ка або годуй і не спихай на інших, годуй,годуй,і не пиши статті про закони бо ти їх читати не вмієш і крім свого члєна ти дальше нічого не бачиш
27 Листопада 2017, 21:59
Ах ти виблядок твої автобуси треба палити, а тобі треба гранату в штани запхати Що в автобусі буде перегруз що проїдуться декілька бідових людей безоплатно.
27 Листопада 2017, 22:13
Оголосии ворогом народу водія і перевізника та привселюдно на стадіоні розстріляти і тема буде закрита. <br/> Після цього всі поважатимуть Закон.
27 Листопада 2017, 22:41
До речі ,статус члена сімї померлого( загиблого) воїна АТО НЕ ДАЄ ПРАВА на безкоштовний проїзд автобусами. http://na.mil.gov.ua/pilgi-chlenam-simyi-zagiblix . Таких посилань кожен в інтернеті зиоже знайти якщо захоче. Не може член сімї загиблого в міжміських автобусах їздити безкоштовно. Атовці , ще раз звертаюсь - Вчіть сапрамат. Мова в статті йде саме про дитину з багатодітної родини
27 Листопада 2017, 22:49
http://demobilization.info/question-category/pilgi-vijskovosluzhbovciv-simyam - Не має серед цих пільг права на безкоштовний проїзд автобувами як міського так і міжміського
27 Листопада 2017, 23:00
Засусь свої долбані коментарі собі в сраку,ти є не виховане бидло,яке не поважає людей,скільки тобі заплатили падлові щоб ти це писав ,можливо ти є сепаратист який настраює українців проти українців,можливо ти той хто хоче зробити війну на заході україти,да ти є сепаратист.???
27 Листопада 2017, 23:10
Шановні атовців! Ми вас всіх поважаєм,дуже багато є псевдоатовців,ви зрозумійте коли приходить той хто був в ато він ніколи нікого не образить,а якщо і вийде якесь лишнє слово то вибачиться,а псевдо атовець який даже не був на передовій,якому дали посвідчення він Да він герой бо в його Тьотя робить в білому домі зробила йому посвідчення він герой він всіх строїть,вас тисячи а псевдо атовців мвліони,наведу приклад Сергій корсак в ато не був а землі захватив на участки огого,ви шановні добиваєтесь а йому раз і дали бо його галька працює в білому домі ,і де справедливість..?
27 Листопада 2017, 23:17
Ти бидло мої автобуси не чіпай піди виблядок і заробити,собі автобуси ато сука тільки вмієш писати а більше нічого хіба що дрочити іто навряд бо тиж є падло багатодітна,а я Да я заробив собі на хліб і савоїй сім'ї і горжусь цим а ти ніхто і хочуть тебе сепаратист кацапюрський,геть в росію геть з країни дебілів кпцапських геть геть геть вп не місце тут!!!!!!!!
27 Листопада 2017, 23:48
Ви можете ображатись скільки завгодно . Це ваше право. Але факт лишається фактом <br/>Члени родини загиблого в АТО не мають права на безкоштовний проїзд в автобусах за законом. Не передбачена така пільга. А якщо ви не згідні, то притензії до Верховної Ради та Кабміну<br/><br/><br/><br/>http://demobilization.info/question-category/pilgi-vijskovosluzhbovciv-simyam Тут є перечень пільг. Пільга на безкоштовний проїзд в списку пільг ВІДСУТНЯ
28 Листопада 2017, 00:15
Шо очко заграло Так що охороняй свої автобуси, а то півник може погуляти і не буде чим заробляти на хліб.
28 Листопада 2017, 00:22
Таваріщ Кононовіч ти вже сьогодні багато ректально відсмоктав?
28 Листопада 2017, 00:57
Мирка реально бере взятки , розказував один водій з маршрутки, казав щоб півищили ціну на проїзд ,всі скидаються і їдуть ришати це питання . Але якби мирка брав собі вже б його дано там не було , табличку ділення добре знає, от така у нас корупція.
28 Листопада 2017, 00:57
Мирка реально бере взятки , розказував один водій з маршрутки, казав щоб півищили ціну на проїзд ,всі скидаються і їдуть ришати це питання . Але якби мирка брав собі вже б його дано там не було , табличку ділення добре знає, от така у нас корупція.
28 Листопада 2017, 01:06
О, кзломордий намалювався, якже без нього. Признайся, хто ти, філон, чи який підар? Не стидайся, дівчинко, це вже модно.<br/> А чого ти так зациклений на відсмоктуванні? Не вдоволений цим процесом? Зайди до циган на Київську, чи в Колодяжне поїдь, там тебе погодують ромки до повного твого задоволення. Підрило бандерівське.
28 Листопада 2017, 10:52
Автобус переповнений!!!<br/>Ви ж самі заходите чи Вас водій заганяє палкою???<br/><br/>Правильноі! сказано що псевдоатовців міліон і вони роблять тільки погоду<br/>А АТОвці які дійсно там були вони спокійні та врівноважені<br/>І нікого вони не ображають і не ходять у формі по місту і їх в стані алкогольного сп'яніння не видно<br/>Скоріше би закінчилось те АТО<br/>І щоб держава переглянула цю пільгу<br/><br/>І так само шоб зробили багатодітну сім'ю мінус 6 дітей а не 3
28 Листопада 2017, 12:18
Що підар ФСБешний - дістало? Отак і ти кончений гермафродит козломордий усіх дістав своїми маразматичними коментами! А що відкликаєшся на кличку КОЗЛОМОРДИЙ - то ти чмо таким і є!
28 Листопада 2017, 16:13
Хай тобі, дитино, Господь простить сквернослівя, як я прощаю. Видно, ти в дитинстві смоктав не мамину цілю, а пісю зразу двох своїх татусів, убогенький...
30 Листопада 2017, 11:03
не понял, а почему десентник с нарушением формы одежды, почему берет голубого цвета, гидрант нации пеця окропил береты, в кровавый цвет
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром