Ковельчани зможуть безкоштовно обстежити очі

27 Листопада 2017, 12:47
12069

Громадська організація «Велика ідея» та Ковельське Міськрайонне територіальне медичне об'єднання приймуть на Волині всеукраїнський проект «Бачу світ». 

Про це повідомляється на сторінці ГО «Велика ідея» у Фейсбук.

1 та 2 грудня в Ковелі на базі Ковельського МТМО (вул. Олени Пчілки 4, Центральна лікарня) відбудуться безкоштовні офтальмологічні обстеження та консультації для волинян. 

Прийом проводитиме експерт МОЗ України за напрямом «Офтальмологія», доктор медичних наук, професор Вітовська Оксана Петрівна з командою ГС «Всеукраїнський альянс офтальмологів​».

Попередній запис вестиме лікар-окуліст Дмитрук Тетяна Петрівна за тел 095-461-02-86.

Першочергово приймаються учасники АТО, пенсіонери, пацієнти зі складними офтальмологічними захворюваннями. З собою необхідно мати паспорт і результати попередніх досліджень очей.

Мета проекту #БачуСвіт - виявлення важких хвороб очей на ранніх стадіях захворювання; надання реальних індивідуальних порад важким пацієнтам та дієвих механізмів боротьби з захворюванням (медикаментозні, хірургічні, профілактичні заходи), прийом соціально незахищених пацієнтів.

В рамках проекту Оксана Вітовська проведе лекцію для офтальмологів. У лікарів також буде можливість професійного спілкування формату «запитання-відповідь». 

Лекція для волинських офтальмологів відбудеться 1 грудня о 15.00 в актовому залі Центральної лікарні Ковельського МТМО.

 

1

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024