Ковельська РДА підписала Меморандум про співпрацю з Колодяжненською та Дубівською громадами

27 Листопада 2017, 18:00
5904

Сьогодні, 27 листопада 2017 року, між Ковельською районною державною адміністрацією, Колодяжненською та Дубівською об’єднаними територіальними громадами підписаний Меморандум про співпрацю щодо організації надання адміністративних послуг жителям громад.  

Про це повідомляється на сайті Ковельського РДА.

В церемонії офіційного підписання документу, який засвідчує наміри сторін створити для жителів територіальних громад ефективний механізм доступу до адміністративних послуг органів виконавчої влади, взяли участь голова райдержадміністрації Віктор Козак, керівники Колодяжненської та Дубівської ОТГ Віталій Кашик та Роман Троцюк.

Документальному закріпленню досягнутих домовленостей у сфері надання адміністративних послуг передувало укладення договору про співпрацю між двома громадами.

В свою чергу Ковельська районна державна адміністрація на базі відділу з питань організації діяльності центру надання адміністративних послуг забезпечила необхідну інфраструктуру для працівників ОТГ, котрі надаватимуть увесь спектр адміністративних послуг жителям громад, а кошти за надання послуги наповнюватимуть бюджети громад.  

«Це новий вид співпраці між органами виконавчої влади району та об’єднаними територіальними громадами, що значно покращить і  рівень обслуговування населення, і доступність надання адмінпослуг», – зауважив Віктор Козак.

В свою чергу керівники ОТГ Віталій Кашик та Роман Троцюк висловили бажання співпрацювати з райдержадміністрацією і у інших галузях розвитку територій. 

Коментарі
27 Листопада 2017, 23:13
Йопс - дропс, ото деценралізація, Козака нах з пляжу разом з його адміністрацією. Хлопці ви отримали можливість управляти громадами, ави знову в ярмо.
27 Листопада 2017, 23:36
Дармоїди без роботи не залишаться!!!
28 Листопада 2017, 02:07
А що каже правляча партія солодощів рошен це і будуть робити і це вся децентралізація
28 Листопада 2017, 04:07
Згідно даного договору співпраці між Колодяженською, Дубівською громадами та районним ЦНАПом (інтереси якого представляє Віктор Теодосійович Козак, як засновник) наші громади створюють додаткові робочі місця в районному ЦНАПі. Реєстратори яких ми садимо в ЦНАПі обслуговують населення району (і не тільки) від кожної справи отримуємо надходження в наш бюджет. Заробітну плату реєстраторам платимо ми. В результаті отримуємо надходження до бюджету, використовуємо безкоштовно приміщення районного ЦНАПу, жителі району отримують якісні послуги та отримуємо можливість залучити європейські гроші для розвитку ЦНАПу. Отже ніякої централізації не відбулося. Сьогодні кожна громада повинна дбати про якісне надання адміністративних послуг при мінімальних затратах, що ми і робимо
28 Листопада 2017, 09:15
Ото КОСМОС з козаком красти будуть. І кошика навчать, а ШРЕК, як досвідчений злодій ім допоможе. Бачте як КОСМОС говорить, що від цього зросте іх з козаком особистий бюджет, а не бюджет громади. Правду каже скотиняка. Але не радій вурдалака, все повертається бумерангос. Чекай розплати.
28 Листопада 2017, 11:22
Фотка класна. Автору - перфект і уважуха!!!
28 Листопада 2017, 12:42
Шановний голово, своїм дописом ви ще більше заплутали ситуацію, аніж викладена в інформації Ковельської РДА. Яким чином територіальні громади можуть створювати «додаткові робочі місця в районному ЦНАПІ» та хтозна, яких там «реєстраторів» ви в ньому «садите», коли згідно Положення про центр надання адміністративних послуг при Ковельській районній державній адміністрації, затвердженого Розпорядженням голови Ковельської РДА №363 від 27.09.2014 р., центр (п.2) є структурним підрозділом (постійно діючим робочим органом) районної державної адміністрації, а організовує надання адміністративних послуг адміністратор - посадова особа районної державної адміністрації! Жодного натяку на «реєстратора» вказане Положення не містить.<br/>Тобто – працівники ЦНАПу є штатними працівниками місцевого органу виконавчої <br/>влади і входить до їх системи. До органів місцевого самоврядування ці посади, робочі місця, як і сам ЦНАП жодного стосунку не мають! То як ви можете платити зарплату працівникам РДА?<br/> Також дивує формальна сторона оприлюдненої історії взаємостосунків органу виконавчої влади - РДА та названими громадами. На сайті Ковельської РДА буквально йдеться про «підписаний Меморандум про співпрацю щодо організації надання адміністративних послуг жителям громад», а ви пишете про «договір співпраці між Колодяженською, Дубівською громадами та районним ЦНАПом». Меморандум і договір – абсолютно різні речі! Меморандум є, всього лиш, пам’яткою, нагадуванням про щось, а договір є правочином, укладеним в межах компетенції сторін.<br/>І, врешті, де ознайомитися з самим текстом підписаного меморандуму?
28 Листопада 2017, 12:43
ще й рік не минув як Козак з Бруїлом вимогають відпрацьовувати затрачені на нього гроші. А то він не знав, що в політиці як і в фізиці діють ті ж самі закони. Тепер ЦНАПи будуть заробляти гроші??? Картоплю з буряками будуть продавати? Чи ЄС таким гарним буде просто так платити гроші? Вертайся з космосу на землю і тікай з банди БПП!
28 Листопада 2017, 15:44
РОМА-КОСМОС і ПАША-ШРЕК поци. Не майте з ними справи.
28 Листопада 2017, 17:14
РДА якби хотіла , то допомогли б громаді по збуту зайвоі сільгоспсировини. Знайшли б покупців на зайву картоплю щоб у людей лишки забрали, тай копійку люди заробили б , а то бються як риба об лід а помочі ждати не звідки.
28 Листопада 2017, 17:58
А воно РДА потрібно?
29 Листопада 2017, 18:37
ти вляпався конкретно. Спокійно жив, працював, ніхто тобі в спину не плював. а тепер уже поцем став і вляався ти міцно в це болото. А так спокійно жив, працював, горя не знав і в спину ніхто тобі не плював. а тепер ти поць став і вже гроші дитячі на харчування в Вербському НВК крадеш. І проти своїх благоделей-спонсоров поперек нічого не скажиш, і не підеш. А інакше замарають, виваляють тебе в фікаліях як твого знайомого з Вербки. Скоро буде рік як в Москві лікується після цих &quot;друзів&quot; Бруїлів та Козакив. А казались такими друзями. А зжерли московського дуже легко. Тому, що був інтелігентною, вихованою людиною одним словом - справжній полковник! І до нашого болота не привчений. А наші колгоспники і злодії виваляли його з дружиною, яка лягла під них і їй це не допомогло, в фікаліях і оком не моргнули! Слухай людей і бережи себе, каденція закінчиться, а тобі з ними жити. На погане память людська довга.
30 Листопада 2017, 15:39
Не тре Рому вигороджувати. Добре він знав на що йшов. Він би раніш пішов але молодий і ті його в свою банду не брали, а тут нужда заставила Пашу-Шрека спасати. Так, що він такий же пройдисвіт як і районні прищі. Люди вже через півроку побачили хто він і на що здібний, і як ним маніпулюють. Але ж грошики любить міцно і все стерпить. І Обєдкова не тре жаліти він сам собі яму викопав. Його попереджували, що валентина алкоголічка і повія? Попереджували! Хай і сидить в своїй Москві, а ми на заробітки скоро до нього всі поїдемо бо тут здохнемо з голоду.
01 Грудня 2017, 22:55
А Петра мені жалко. Він в ній побачив людину, жінку повірив їй, що вона стане людиною. Адже ніхто з наших хлопців на ній не побажав одружуватись. А він знав яка вона жила, відмив її від бруду навів порядок в дворі і хаті, сини відносились до нього як до рідного батька. Аби не він не відомо щоб було з її синами, а він майже вивів їх в люди. Я знайшла його в соцмережах і здивувалась, що їх нема в нього в друзях – матусіни гени чи заборонила спілкуватись. А в їх віці він їм дуже потрібен. Ми знали, що він талановита людина але те що я прочитала в нього мене просто огорошило. Він справжній митець і патріот України! А ці районні і сільські начальнички просто говнюки по рівняно з ним. Він хотів в селі навести порядок – не дали, а які свята організовував! Просто людина в своєму житті не зустрічала таких як вони і вони підло його зжерли. Але Закон Бумеранга ще ніхто не відмінив і він до них повернеться.
02 Грудня 2017, 19:38
Света! Мабуть ти в нього закохана?
03 Грудня 2017, 00:23
З дівочих років! А що це погано? Таких гарних мужчин як він мона на пальцях перерахувати. А він гарний був молодим і зараз для свого віку просто красень. Мати такого чоловіка кожна жінка мріє. Статний, крок твердий, впевнений в собі, погляд аж за серце бере наскрізь тебе бачить. А в спілкуванні який лагідний і уважний! Нічого ти в жіночих справах не розумієш!
05 Грудня 2017, 20:03
А в тебе є шанс! На днях я розмовляв з його другом. Вони в переписці по інтернету. Петро на Різдво мабуть буде в Ковелі порішає своє проблеми і поїде в Запоріжжя до жіночки знайомитись фізично з якою познайомився в інтернеті. Його друг каже, що вона гарніша за його першу жінку. Перехоплюй! Їдь до нього в Москву. Адрес візьми у його родичів чи в теї ж Саковської , або спишись з ним по інтернету. І вперед! Хочу бути на вашому весіллі!
07 Грудня 2017, 15:14
Дякую за пораду! Але куди я своє чудо діну, він же без мене помре. Хліб не може нарізати, щоб не порізатися. Я ж не якась саковська, щоб дітей батька лишати, сиротами робити.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024