В Облапах працює відремонтована амбулаторія

19 Січня 2022, 15:06
В Облапах працює відремонтована амбулаторія 764
В Облапах працює відремонтована амбулаторія

В Дубівській громаді провели реконструкцію амбулаторії села Облапи.

Про це Район.Ковель стало відомо зі сторінки очільника Дубівської громади Романа Троцюка у фейсбук.

Впродовж останніх трьох років у Дубівській громаді активно працювали над створенням умов для якісного медичного обслуговування жителів громади. В медичних закладах громади покращилася матеріальна база. Тут отримали чотири нові автомобілі для сімейних лікарів, один з яких передали іншій громаді. В селі Дубове збудували нову амбулаторію.

В 2021 році провели реконструкцію амбулаторії в селі Облапи. Вартість виконаних робіт сягає 1,6 мільйона гривень. В результаті реалізації проєкту приміщення амбулаторії привели до актуальних на даний час будівельних норм, виконали заходи з забезпечення доступності для маломобільних груп, провели благоустрій території, організували парковку для автомобілів, утеплили фасад приміщення та перевели опалення з природного газу на електричне.

«Все це стало можливим завдяки тісній співпраці виконавчих органів Дубівської ради з Волинською обласною адміністрацією та обласною радою. Цей приклад командної роботи заслуговує на увагу. Проходить час, змінюються політики але те, що зроблене для жителів громади лишається. Створення кращих умов для медичних працівників та їх пацієнтів сприяє підвищенню якості життя в громаді, створенню позитивного іміджу громади перед потенційними інвесторами», – зазначає Роман Троцюк.

Функції замовника з виконання робіт з реконструкції амбулаторії в селі Облапи передали управлінню капітального будівництва (УКБ) Волинської обласної адміністрації, замовником проєкту виступала Дубівська сільська рада. 

«За виконаними будівельними роботами стоїть робота не одного колективу. Дякуємо архітекторам, які виготовили проект, працівникам державної експертизи, будівельникам, працівникам та керівникам Волинської обласної адміністрації та працівникам Дубівської сільської ради за виконану роботу», – подякував Роман Троцюк.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024