У Ковелі відбувся семінар для вчителів, які працюють з дітьми з особливими потребами

29 Листопада 2017, 17:10
2250

У ЗОШ №1 міста Ковеля з метою надання якісної освіти дітям з особливими потребами проведено семінар. У ньому взяли участь заступники директорів шкіл, вчителі, які працюють з такими учнями.

Досвідом роботи у цьому напрямку поділилася заступник директора з навчально-виховної роботи Рожищенського навчально-реабілітаційного центру Тамара Сітовська, завідувач Ковельської міської психолого-медико-педагогічної комісії Галина Пекарчук, консультант-логопед ПМПК Олена Кулік, - повідомляють у Ковельській міській психолого-медико-педагогічної комісії.

Учасники зустрічі отримали методичні рекомендації щодо організації та здійснення індивідуального, інклюзивного навчання, збагатили базові знання в галузі корекційної педагогіки.

Такі заходи для вчителів є необхідними. Адже саме освітяни повинні організувати та забезпечити оптимальні умови для навчання, створити сприятливу атмосферу в учнівському колективі, підібрати такий спосіб презентації теми, який би спонукав до діяльності, був захоплюючим та не обтяжуючим для «особливої» дитини.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024