Водій вибачився перед сином атовця

30 Листопада 2017, 11:11
2498

Водій, який висадив з маршрутки сина загиблого в АТО бійця, публічно вибачився перед матір'ю хлопчика – Юлією Гулюк. Її сина виштовхали з автобуса, хоча той придбав квиток у касі.

Про це повідомляється в сюжеті телеканалу «12».

Водій частково провину визнає. Каже, якби знав, що це син учасника АТО, то б ніколи не висадив хлопчика, з маршрутки. Підліток скористався статусом члена багатодітної сім'ї, а таких він нібито не зобов'язаний перевозити, бо держава гроші за їх проїзд не повертає. Чому тоді триває продаж квитків для цієї соціальної групи лучан, — досі не зрозуміло.

Мати хлопчика здивована. Каже і подумати не могла, що у облдержадміністрації так швидко відреагують на пост у соціальній мережі: зберуть нараду, притягнуть винних до відповідальності.

За поточний рік до департаменту інфраструктури зверталися зі скаргами більше 10 людей — учасники АТО, дружини загиблих воїнів, чиїх дітей відмовлялися перевозити безплатно.

Цього року область закладає 5 мільйонів гривень на перевезення усіх пільгових категорій населення, додатково гроші виділять райони. Якщо при повному відшкодуванні коштів, водії і далі висаджуватимуть з маршрутки пільговиків, то з перевізниками договори облдержадміністрація буде розривати.

 

 

Коментарі
30 Листопада 2017, 13:30
скыльки можно мусолити цю тему чи хтось робить черговий піар. тема виведеного яйця не коштуэ.Я розумію що АТОвцы заслуговують пошану але чи не забагато вже стаэ цих атовців? Деякі просто поїхали на годину зробили селфі і приїхали отримати пільги. хто перевіряє?
30 Листопада 2017, 13:36
Тут мова йде про сина ЗАГИБЛОГО учасника АТО, якого такий самий придурок як і ти, виштовхнув руками з маршрутки. Був би живий його батько набив би морду і водію, і тобі, гниль кацапська!
30 Листопада 2017, 13:43
Навіщо давати посвідчення багатодітної сімї,якщо ним не можливо скористатись,не розумію?
30 Листопада 2017, 14:47
Тормоз,ти що не доганяєш чому багато Атовців. Бо влада тормознута замість того щоб розв'язувати конфлікт максимально швидко грається в войнушки з піддаванками. Хлопці вже давно закінчили б АТО якби не продажні і довбонуті верхи. А ви біомаса налаштовуйтесь,що скоро одні пільговики і будуть: Ветерани АТО, інваліди АТО, сім' ї загиблих в АТО, діти сироти воїнів АТО і т.д і т.п. А ви ще возмущайтесь за багатодітних? Нашу націю вибивають, А ви ще пільги в багатодітних заберіть... Роззуйте очі за останні 2 роки народжуваність впала в рази,вже гірше як в 90- ті. Вони і так тягнуть свою думку і нівкого нічого не просять. А безкоштовний проїзд( якого частіше не має ніж є) - це капля в морі. Держава не хоче компенсовувати проїзд, А коли мати вигодує до 20-ти років, то держава знайде його і запізнень на фронт. А така гнида,яка за 5 грн. вдушиться буде штурхати то матір, то жінку, то дитину.
30 Листопада 2017, 15:54
після війни було багато ветеранів і інвалідів але тоді не було ніяких привелеїв для них, а сьогодні і від 58 до 75 відсотків на комунальні послуги і проїзд і позачергова черга на все , а за це все платять пенсіонери зі своїх нещастних пенсій. чим вони заслужили на таке ставлення? тим що честно вітдали свою молодість і силу тамтешній владі а в нагороду заслужили ніщенське проживання. Атовці ще молоді і мають можливість працювати. А ще хочу спитати для чого цей громадський корпус Азов де молоді хлопці в балаклавах громлять все підрят і хто дав їм таке право вирішувати все за інших людей. Якщо не має куди подіти силу то подавайсесь в АТО і там доводте свою силу а не в тилу
30 Листопада 2017, 20:08
Після Закінчення ДСВ на теритріях СРСР була велика кількість інвалідів які мали бойові нагороди<br/>І от в нагороджувальних документах були прописані не малі пільги Які ніхто і не збирався надавати<br/>Десь приблизно в 1948 році напочатку більшість військових жебраків щезла<br/>Куди ж вони поділись Правильно Заселиись в самі засекречені табори НКВД<br/>Це вже в 70 ті добрий Генсєк Леонід підняв статус Ветерана на достойний рівень
01 Грудня 2017, 11:17
Підняв дорогий леонід ілліч статус ветерана... нижче плінтуса. Дав ветеранам стільки, що до сих пір на його подачки &quot;жирують&quot;...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024