Освітлювальні прилади та аксесуари від інтернет-магазину «Brille»

24 Січня 2022, 14:34
Brille / Фото ілюстративне Реклама 641
Brille / Фото ілюстративне

Створення проєкту дизайну інтер'єру передбачає наявність загальної концепції та правильне розподілення джерел світла. Вони повинні створювати загальне освітлення або наголошувати на певних перевагах конкретного приміщення. Тому виробники пропонують різні освітлювальні прилади відповідно до їх функціоналу. З пропозиціями можна ознайомитись у магазині «Brille», де поділ на категорії та підкатегорії спрощує вибір та покупку.

Світильники, бра, лампи та інші джерела світла поставляються у різних стилістичних напрямках. Відвідавши вперше Магазин Brille, можна здивуватися різноманітності. Каталоги доповнюються фільтрами для визначення критеріїв відбору. Крім того, кожна картка товару доповнюється характеристиками, параметрами, описом освітлювального приладу та його фотографіями.

Асортимент джерел світла

Великий майданчик «Brille» для вибору освітлювальних приладів забезпечить легкий пошук товару, що цікавить. Основні категорії продукції представлені так:

  1. Люстри. Різноманітність приладів для спальні та вітальні. Каталог містить понад 5000 позицій. Люстри відрізняються стилем, технічними особливостями, матеріалом, розмірами, призначенням та джерелом світла;

  2. Стельові світильники. Прості, але функціональні рішення мають оригінальний стиль лофт. Здебільшого вони схожі між собою та відрізняються лише формою;

  3. Бра та настінні моделі. Відмінне доповнення до робочого кабінету або спальної кімнати для розміщення джерела світла на тумбі. Бра доповнюються немаленьким плафоном, але сама конструкція передбачає тонку основу;

  4. Точкові світильники. Маленькі та практичні джерела світла, що створюють рівномірне світло у приміщенні.

Це лише невелика частина пропозицій. Також є офісні джерела світла, трекові, торшери, фурнітура та аксесуари.

Купівля освітлювальних приладів

На території України є 25 магазинів «Brille», куди можна прийти та наочно оцінити кожен освітлювальний прилад. Але багатьом зручніше вибирати та купувати прибори в інтернеті, скориставшись детальними характеристиками та фотографіями. Додаткова допомога у підборі буде надана консультантами магазину.

Співпраця з найкращими європейськими брендами дозволяє запропонувати покупцям ідеальні технічні рішення під будь-які завдання. Програма лояльності передбачає знижки постійним та новим клієнтам. Доставка здійснюється у відповідній упаковці, захищаючи крихкі деталі освітлювальних приладів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024