Запрацювало нове онлайн-видання про Старовижівський район

01 Грудня 2017, 16:05
Анастасія Тумік 2113
Анастасія Тумік

Сайт Район.Стара Вижівка запустила мережа гіперлокальних ЗМІ «Район.in.ua».

Район.Стара Вижівка  – це п'ятнадцяте видання медіабренду Район.in.ua, який входить до медіахолдингу CID MEDIA GROUP.

«Цьогоріч наш медіа-холдинг зазнав структурних змін. Ми суттєво наростили аудиторію наших інтернет-ЗМІ, а це Таблоїд.Волині і мережа Район.in.ua. Уже до кінця цього року ми будемо працювати в усіх районах Волині, а згодом плануємо справжню медіа-експансію в сусідні області. Зважаючи на такі плани, а вони зумовлені ринком, наша редакція більше не буде випускати друковані видання  – журнал «Сімейний порадник» і газету «Сім'я і дім». Право їх видавати зараз належить редакції газети молодої, але вже відомої газети «Твій вибір». А нашим шанувальникам ми пропонуємо і далі слідкувати за публікаціями улюблених журналістів на сайтах мережі і «Таблоїді», – розповідає шеф-редактор CID MEDIA GROUP Ігор Денисевич.

Зараз у складі мережі Район.in.ua працюють такі видання: Район.Луцьк, Район.РожищеРайон.КовельРайон.Камінь-КаширськийРайон.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.ШацькРайон.ГорохівРайон.Володимир-ВолинськийРайон.Маневичі ,Район.Любешів Район. Локачі  та Район.Острог.

Також найближчим часом запрацює видання Район.Ратне

Район.Стара Вижівка висвітлюватиме новини про всі сфери життя містечка Стара Вижівка та однойменного району. Завдання нового видання – оперативно, просто та цікаво висвітлити життя району. Тут ви знайдете практичну інформацію про всі районні нововведення та ініціативи. Швидко, просто та достовірно зможете дізнаватися про головні події нашого регіону.

Стежити за новинами можна не тільки на сайті, а на офіційних сторінках видання у Facebook  і Google+.  Також варто підписатися на емейл-розсилку та пуш-повідомлення від Район.Стара Вижівка , щоб не пропускати важливих новин.

Якщо бажаєте поділитися важливою інформацією з читачами, звертайтеся за телефоном +38 (096) 720 82 43, або пишіть на електронну пошту [email protected]

Із питань розміщення реклами звертайтеся за телефоном 0661293400 або пишіть на електронну пошту [email protected].

Випусковою редакторкою новоствореного видання працюватиме Анастасія Тумік.

Коментарі
01 Грудня 2017, 21:03
Відразу по просьбі заслужених корупціонерів області зробіть неможливими анонімні коментарі
01 Грудня 2017, 22:39
Ти вже Стасік придур! А чого анонімні? Лічіко відкрий! А то привик за совєтів анонімки срочити
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39